Yavuzzynpmhra Kızlar kızım 11 kilo falan 18 aylık. Kucağımda oturuyordu yerdeydik. Bir anda zıpladı kalktı oturdu ve karnıma geldi. İki üç dakika karnım çok acıdı. Bir şey olur mu acaba ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. 16haftanın sonundayım
Esma006 Yavuzzynpmhra hareket dicem erken bebek için yinede küçük acile bı gidin derim tuvalette vs birşey geliyor mu mesela
mrp2023 Yavuzzynpmhra normalde bende çok dikkat ediyorum karnımı bi yere çarpmamaya falan darbe almamaya, ama dün detaylı ultrasona girdim gayette bastırdı doktor bakarken dedim bu kadar bastırmaya bişey olmuyorsa 😅 içiniz ferah olsun bence
Birbenbirbebek Yavuzzynpmhra benim oğlum 3 yaşında o güçle bir iki tekme yedim arada benim haftam büyüktü ama doktorum kese ve su onu korur demişti 🤷♀️🙏 inşallah bir şey yoktur canım
Yavuzzynpmhra Esma006 henüz bu zamana kadar bir şey hissetmedim oda ayrı dert 3.gebeliğim neden hissetmiyorum diyorum 😩 hemen tuvaelete gittim valla ama bir şey yoktu acıda geçti ama bilemedim korktum ya. İkiz kızlarım var hemen doktora gitmemde çok zor şuan
Esma006 Yavuzzynpmhra yatın dinlenin randevu gününüz yakın mı iki üç hafta sonra ise eşiniz gelince bir gidin yinede içiniz rahat etsin
Pptyaa Yavuzzynpmhra benim detaylı ultrasonumda da doktor baya bastırdı baya canım acıdı demekki bişey olmuyor sorun olmaz inşallah sizin içinde
mrp2023 Yavuzzynpmhra bilmiyorumki ilk gebeliğim ve detaylı ultrasonda ilk kez girdim normal bi durum sanırım bazı yerleri görmek için bastırdı😅
Yavuzzynpmhra Esma006 pazartesi randevu günüm. Dinlenmek benim için çook büyük lüks arkadaşım üç çocuğum var ellerinizden öper😊
hamcokelek33 Yavuzzynpmhra benim karnıma da 18. Haftada güvenliğin turnikesi çarpmıştı. Allahın izniyle bişey olmaz ama bence yine de bi acilde bakın içiniz rahat eder hem