miniminibebek Merhaba öncelikle herkese nete bakıp karışanlar grubundanım :) Prego aria bebek arabası kullananlar memnun musunuz Elele madde ve yoyko arasında kaldım anne yanı
1Anneadayiiii miniminibebek elele madre aldım hem anne yanı oluyo hem uzun süreli kullanabilirim fiyatı da uygun sallanabilme özelliği de var sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah 😍
ipek63yldz_ miniminibebek ben bebek arabasını travel sistem bebek arabası tercih ettim ilk cocuktu diye şimdi ikinci cocuk olucak tekrar onu kullanacağım . Park yatak olarakta Heyner marka tercih ettik Trendyoldan anne yanıda olabiliyor ve sallanma özelliğide var 🤗 Oğlum 20 aylık hani halen sağlam ve istedigim yere indir kaldır yapabiliyorum 🤗🤗
Girlmama miniminibebek bebek arabam bugaboo dragonfly bu isin jeepi diyebilirim cybex balios s le ayni seviyede anne yaniysa yoyko tabikide kalite gorunus olarak ben cok memnunum
Aleyna-K miniminibebek Bende henüz bebek arabasını araştırıyorum ama elele luna modeli çok beğendim. Park yatakta da civil mağazasından aldım Kraft milan model anne yanı olabiliyor. 🥰
miniminibebek 1Anneadayiiii ya yatak hediyeli yazıyor ama yatağı bi türlü göremedim eğer içine extra yatak alacaksam yoyko daha mantıklı geliyor bana kararsız kaldım
bikbikbikaak Elele madde aldım, sallanabilme özelliğini hiç kullanmadım öyle Karadeniz’deki dalga misali sallanıyor sevmedim sallanmasını. Ama hepsi öyle sanırım. Prego Mios kullanıyorum bebek arabası olarak da.
miniminibebek bikbikbikaak Prego mios travel sistem bildiğim kadarıyla bi arkadaşım çok hantal ve ağır memnunnkalmadım dedi o yüzden aria kabin boy diye daha çok memnun kalırım gibi bilemedim bende
miniminibebek ipek63yldz_ travel sistemler ağır diye yanaşamıyorum :) kabin boy da da çok rahat değil diyorlar bebek 8/9 aylıktan sonra pusete sığmaz diye tahmin ediyorum kabin boyda da rahat erecek mi daha küçük olduğu için bilmiyorum aklım karışıyor
1Anneadayiiii miniminibebek evet canım extra yatak alınması gerekiyor gönderdikleri yatak incecik sünger ben 10 cm kalınlığında yatak aldım içine hangisi içine siniyorsa onu al tabi
_Seda_3_4 miniminibebek bende bugün Park yatakları araştırdım Elele bonte serisine baktım ama yoyko sadece internet satisimi var onu bulamadım hiç biryerde
ipek63yldz_ miniminibebek görüntü olarak ağır yer kaplıyor ama kullanım acısı hafif yani . Cocukla puset ve araba gövdesini rahatlıkla ben mesela 2. Kattan aşagı indiriyorum 🤭 kullanım acısından hafif bir araba yani yinede tercih meselesi . Evet kabin boy bir aydan sonra kullanılmıyor diyorlar .
Girlmama miniminibebek ayaklari soruyorsaniz onun yok anne yaninin kademeleri var yataginiza gore ayatlayabiliyorsunuz ben cok modele baktim en iyisi yoyko
ynzl Girlmama yoyko’nun içerisinden yatak çıkıyor mu acaba 🥰 çıkıyorsa da iyi mi tabii yani ekstra yatak almak gerekecek mi
miniminibebek _Seda_3_4 yoyko sadece nette var maalesef mağazalarda bulamadım genelde Kraft Manx var mağazalarda ben bugün Elele madre aldım 🙊iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama madre daha çok içime sindi çünkü yanındaki aparatları vs lazım oluyormuş yoykonun extraso yoktu
_Seda_3_4 miniminibebek iyi günlerde kullanın inşallah memnun kalırsınız bende Elele bonte serisinden alacağım ama istediğim renk şuan yok inşallah doğumdan önce gelir
miniminibebek _Seda_3_4 inşallah 🥰ben gri aldım yatak odam kahve olmasına rağmen 😂gri daha çok hoşuma gitti
miniminibebek Aleyna-K ben Prego Aria aldım o kadar çok kafa patlattım ki bütçemi çok aşıyordu istediklerim hem makul geldi fiyat olarak çslışan bi anneyim uzun süreli kullanamam diye düşündüm içime sindi %80 kadar