Blueedremasx_ Arkadaşlar şuan 18 haftalığım devletteki doktor perinatoloji için yeşil alan açtı ama bir türlü randevu bulamıyorum ve Diyarbakırda devlette tek bir doktor var ama randevu da onda yok özellerde uygun fiyatlı doktor bulunuyor mu detaylı ultrason için
beydossss Blueedremasx_ ben dünyapark hastanesinde berrin balsakta yaptırmıştım muayene ücretine dahildi detaylı ultrason ama öyle ahım şahım bakılmadı yarım saat bi saat filan sürmedi yani gerekli olan herşeyi söylemişti bana yetmişti
Barlasmomyy Blueedremasx_ klinik olarak en uygun fiyat Mehmet irfan Külahçıoğlu bir de Dicle üniversitesinde bir doktor var adını unuttum o da klinik fiyatına göre uygundu. Ece Öcalda yaptırmıştım ben 1 saat 15 dk falan sürdü her şeyi detaylı inceledi sanırım en yüksek fiyat o doktorda. Ortalama 3 ile 4 bin arası fiyat veriyorlar Dünyaparkta da normal muayene gibi gidip baktırabilirsiniz ama diğerleri gibi uzun bakmıyorlar
Merve6521 Blueedremasx_ bende Mehmet irfanoğlunda yaptırdım fiyat 3 bindi detaylı baktı yarım saat falan sürdü
Blueedremasx_ Barlasmomyy az önce dicle üniversitesinde randevualdım kadın doğum doktorundan yarın gideceğim bir orayı sorgulayacağım ilk defa gideceğim oraya da