esradilek merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah yanlış teşhistir ben kızım 6 aylıkken gebe kaldım sezeryan doğurmuştum dr kısmi mol gebelik dedi ben de başka dra gittim ve kan değerlerime baktı 2 katı artış hep ama özeldeki değerler yavaş artıyor du devletteki sonuçlar gayet sağlıklı artıyordu sonra devletteki dr bu değerlerle Mol gebelik olmaz belki drun başka bişey demiştir dedi yok birden fazla kesecikler gördüğünü söylüyor dedim dalga geçti hatta drla neyse bana dediki kesen gayet iyi haftaya gel bebeği görelim kesecik yok mu birden fazla dedim drda sen yerleşme kanaması yaşadın mı dedi ben de evet dedim 2 gün leke geldi dedim kan pıhtıcıklarıdır drun gördüğü dedi bi sonraki gidişte drda keseyi bebişi gördü bu normal bir gebelik dedi havalara uçtum sonra bana kaynım dedi ki yenge cihaz kötü olabilir mi acaba dr anlamamış olabilir mi dedi ben de başka özele gittim drda böyle mol olmaz normal gebelik bu dedi sonra işte biz kürtaj olacağım hastanede kürtajı iptal etmeye gittik ama iptal edilmedi ısrarla mol diyor hala neyse ben bu kez doçent dra gittim bana dedi ki bu kesecik dedikleri için bunlar rahimde olabilen şeyler rahmin toparlamamış olabilir atışlar molle uyumlu değil bu normal bir gebelik dedi bunun üzerine tekrar kürtaj iptali için gittim ve sonunda iptal gerçekleşti paramızı alıp çıktık şuan kızım 10 aylık çokta sağlıklı dünya tatlısı allah bana sağlıklı olduğuna dair yoğun bi his verdi eşim beni düşündü kürtaj ol dedi tartıştık kürtaj olmadım çıktım diye hastaneden gözleri ateş püskürüyordu dr eşşek mi diyordu ama ben içindeki sese güvendim ve şükürler olsun yanılmadım darısı sizin böyle güzel haberler alıp bebişinizi kucağınıza almanıza olsun inşallah 🥰🙏💙