Ayseozer35 Dün gece dayanamayıp test yaptım öylesine ama sonra hayali bi çizgi gördüm akşam olduğu için hangi açıdan çeksemde net görünmedi sabah baktığımda daha net gözüküyordu bat 5 Mayıs testin markası da albi kaset test bu Marka kuruma çizgisi yapar mı
Eldgrn Ayseozer35 Umarım vardır ama maalesef bu test yalancı pozitif ve kuruma çıkartıyor. En iyisi kan vermek
yesildeniz_ Ayseozer35 foruma girip arama kısmından albi kaset test yazarsanız görebilirsiniz kuruma çizgisi çıkaranları
Ayseozer35 Eslem2112 sabredebilirsem adet günümü beklicem bu ay çok umutluyum hemen negatif görmek istemiyorum 🥹
Ayseozer35 Eldgrn öyleyse biraz daha bekliyim daha öncede bi kaç kez yalancı pozitif gördüm de bu markayı bilmiyordum adetim gecikirse dediğiniz gibi kan veririm
Eldgrn Ayseozer35 Hakkınızda hayırlı olsun ben bu markada gördüm yalancı pozitif ve kuruma ondan diyim dedim. Umarım vardır sizinledir minik
Ayseozer35 yesildeniz_ zaten artık güvenilir bi marka bulmak çok zor çoğu yanlış sonuç veriyo en iyisi bekleyip kan vermek