5_erkek_annesi Jdjdjdldl çankayada radyolog sinan tan, beye gitmiştim 4 bindi ücreti ama Ankara’nın en iyisi bir radyolog aldıığı parayı sonuna kadar hakediyor
cicikobabe Jdjdjdldl Ali ipek en iyisi ilk gebeliğimde gittim şimdi hamileyim yine kendisne gideceğim
Esma006 Jdjdjdldl Çankaya da var baya da biliniyor fiyatı nakit halinde 5 bin TL flash bellek ile gidiyorsun oraya da aktarıyor doktor numarasını verebilirim
Sinem-a Jdjdjdldl bende Ali İpek hoca da yaptırdım detaylı ultrasonu 2 hafta önce. 30-35 dakika civarı sürdü memnun kaldım ben. 4500₺ fiyatı. Diğer hastaneleri duyunca bu baya uygun geldi ☺️
bikbikbikaak Jdjdjdldl perinatolog kadın doğumcu yine, riskli gebelik uzmanı, radyolog radyoloji uzmanı. Ben radyolog Ali İpek’e gitmiştim ağustosta 3000 TL idi
5_erkek_annesi Jdjdjdldl 1.5 saat bakıyor 🥲CD veriyor renkli ultrason görüntüsü epey veriyor görmediği biyer olursa dışarı çıkarıyor sizi yürümenizi istiyor bebek uyuyorss çikolata yemenizi istiyor herşey için uğraşıyor googleye yorumlara bakın anlarsınız 😊
Jdjdjdldl bikbikbikaak perinatolog daha fazla ücret istiyor galiba bu arada teşekkür ederim bakıcam dediğiniz doktora
Jdjdjdldl 5_erkek_annesi ooo süper o halde sizin dediğiniz doktoru da araştırayım bir teşekkür ederim
bikbikbikaak Jdjdjdldl bi risk varsa verilir ama onun dışında deneyimli bi radyolog da yeterli ya bence
Adsiz1998 Ben dün kendi hastaneme gittim medical park keçiörene perinotolog özge hoca 4.700 şu an güncel ücreti, yüzünü göstermedi 3 kere girdim çıktım haftaya tekrar gideceğim ücret alınmayacak
Sinem-a Adsiz1998 bize batıkent medicalparkta 9700₺ fiyat verdiler detaylı ultrason için 🫢 keçiören şubesi baya uygunmuş şaşırdım şuan 😊