gezentianne Gebelek Hayır benim boyu kilosu 1 hafta geriden geliyor ilk gebeliğimde de öyleydi. İlki 38′de 3008 gramdı 41′de 3110 doğdu son 3 hafta kg almamıştı. Şimdi en son 34′te gittim kilosu 2140 idi 38′de 3′e yakın doğar..
monica50 Sevgilimmmmmmm benimki de 34+1 oldu, uygulama 12 haziran gösteriyor. ilk doğumum olacak bir aksilik olmazsa normal doğum istiyorum. herkes mayıs sonu 38. hafta vs demiş bir tık gerildim şuan 😂
Bhgdf 34hafta olduk benimde rahim uzunluğun 27mm 20mmde doğum başlıyormuş şuan progestan kullanıyorum doğumu geçiktirmek için 2.gebeliğim bu arada normal oldu ilki bakalım bu nasıl olacak
monica50 gezentianne ay o kadar da olmasın çatladım çatlıycam zaten 😂 haziranı görsem yeter diyorum bir ay içinde olmasına kendimi hiç hazırlamadım
Silakadir14 Kızlar ben 32+3 şuan ama ultrasonda bir hafta önden çıkıyor haftası sizce ne zaman gelir bilgili anneler vardır aramızda illaki ilk gebeliğim erkek bebek
gezentianne Silakadir14 Haftası önden gitse de bu sadece boyunu kilosunu etkiler son adeti baz alır yine doktor. Yani siz 40′ta dogursanız iri bebek olabilir ama 36-37 den sonra haftasını da yakalayabilir