Elif_49 Kansızlık bende var Geçen ay da 5 gün geciktim Şuan 1 haftadır koydeyim kaynanamlarda gidemedim henüz 😊 Ama ilk benegimde belirti açık bir şekilde vardı bunda hiç mi hiç yok Uff kafam karıştı belirtisiz gebe kalan arkadslar
ppmerlina Bebeğimi adetimin 14 gün geciktiği ay öğrenmiştim yani adetim gecikmeli olmuştu o ay içinde de hamile kaldım. Bana çocuk arıyor dediler inşallah sizin de öyle olur ♥️
Sevgilimmmmmmm Tek belirtim meme ucu hassasiyeti ve duygusallıktı. Zaten adet olmadan her zaman 1 hafta önce başlardı meme hassasiyetim umudum yoktu regl olmam gereken gün test yaptım pozitifti. Rabbim gönlünüze göre versin
Elif_49 @ppmerlina Kan testi verdim sonuç negatif değişir mi sizce pozitif olur mu beklesem mi Adet olmadım henüz 🙂↕️. Böyle bir durum olabilir mi
Elif_49 @Ayseguls_baby Kan testi verdim negatif ama adet olmadım henüz Acaba yine test yapsam mı pozitif olur mu sizce
Ayseguls_baby Elif_49 ara ara gecikme olabilir canım benim 10 gün kadar gecikme olmuştu bence biraz daha bekleyin evde kendiniz test yapabilirsiniz ben evde kaset testle öğrendim akşamına kan verdim çıktı
Elif_49 @Ayseguls_baby teşekkür ederim biraz bekliyim Adet olmazsam tekrar yapayım insanın içi ne biliyim bı tuhaf oluyor 🌼
Ayseguls_baby Elif_49 gecikmelerde insan umutlanıyor 🩷 regl olursa da üzülme inşallah diğer aylarda müjdeli haberi alırsın