hamcokelek33 Ayshababy evet sabah doktorumu aradım gel dedi, muayene etti alttan açılmam yoktu ama nst de 5 dk da bir sancım çıktı. Direk yatış yaptırdı🥹 inşallah Allahın izniyle size de bişey olmaz içinizi ferah tutun
hamcokelek33 Ayshababy evet sezaryenim, zaten pazartesiyi bekliyorduk planlıydı ama nasipte cumartesi olması da varmış
Mevludes hamcokelek33 nişan mıymış acaba benimde nohut büyüklüğünde dün akşamüstü mukus gibi sarı akıntı geldi şimdi de aynısı mercimek kadar geldi nişan mı emin olamıyorum
hamcokelek33 Mevludes doktorum emin olamadı açıklık kontrolü yaptı, açıklık çıkmadı ama nst de 5dk da bir güçlü sancılar olunca direk alalım riske atmayalım dedi 🥹 şüpheniz varsa mutlaka doktorunuzu bilgilendirin
NNewbabyy Ayshababy Benim nişanım geldikten 3 hafta sonra suyum gelmişti öyle doğum yapmıştım bazen nişandan sonrada çok uzun sürüyor belki seninde öyle olur
Aselyusra Ayshababy nişanı benimki de önemsemedi ama nişan ile birlikte sancı çıktı nst de ben hissetmedim ama yüksekmiş bir de açıklığım 3 cm olmuş. Öyle olduğu için yatış yaptı durdurmak için
Ayshababy Kudenova bakalım bana ne diyecek 2 kere geldi nişan gibi bir şey bide arkasından biraz kahverengi lekelenme oldu