NASG1 Avuç içlerini ovalayarak masaj yapmak Islak mendil bacağına sürmek Topuğunu sıkmak Kızlar bunlar haricinde bildiğiniz yöntem var mı?
gokcekocyigiit NASG1 sarılık mı yüksek, kızım 36′da doğdu, sarılığı yüksekti, bende topuklarını sıkarak, burnunu okşayarak, altını açarak zorla uyandırırdım, şimdilerde 3,5 yaşında çok şükür, Allah kolaylık versin 🥲
Girlmama NASG1 bilirubin degerine baktir vucut rengi nasil onun disinda elleeini ayaklarini suya sok yuzunu yika ya da islak mendille sil ustunu ince giydir cok sicak olursa uyanmaz
Ruruu NASG1 merhaba ne yaptiniz acaba? Sariligimiz yok cok sukur ama ben de bebegimi uyandiramiyorum korkuyorum
NASG1 gokcekocyigiit Sarılık geçirdi evet tedavi falan gördük şükür şuan toparladık ama uyku sorunumuz hala var . Teşekkür ederim bu arada
NASG1 Sizdenbirii1 Artık bunlarda fayda etmiyor o yüzden farklı bir yöntem varsa onları deneyim dedim. Teşekkür ederim yardımınız için
NASG1 Girlmama Değerlerine tedavi esnasında bakıldı dün yine kontrole gittik. Ellerini suya sokmayı falan denemedim onu deneyim teşekkür ederim