Anniskoo0634 Bu ay değil, (Mayıs) diğer ay doğum var inşallah (haziranın son haftasına) geliyor benim yada temmuzun ilk haftası ne hissediyorsunuz az kaldı yaaa😍
Dilek5252 Anniskoo0634 bende ekimde hamile kaldım ama doğumum temmuz sonu görünüyor sizinki nasıl haziran anlayamadım
Senemm5834 Anniskoo0634 bende sezeryan olacağım için doktorum Haziranin üçüncü haftası dedi ama bakalım bu ayki kontrolde ne dicek :)) çok heycanli ve korku dolu bekleyiş içerisindeyim daha hicbirseyim bile hazır değil 🙈
Meryeminannesi20 Anniskoo0634 30+2 olduk bugün, daha alışveriş yapmadım bende doğum Temmuz 8 gözüküyor bakalım nezaman gelecek 🥰
Anniskoo0634 Dilek5252 ekimin başında hamile kaldım haziran sonuna geliyor her bebekte 40 haftayı beklemiyor ya o yüzden temmuz başı yada haziran sonuna geliyor 🥰 son adet tarihim 28 eylül
Zeynepserra10 Benim de haziran sonu temmuz başı 30+6 haftalık şuan 😌 kıyafetlerini ıvır zıvır şeylerini tamamladım kaldı büyük şeyler beşik dolap bebek arabası falan. Yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Doğumu pek düşünmüyorum akışına bıraktım kendimi stres etmemeye çalışıyorum çünkü 😃
Anniskoo0634 Zeynepserra10 bende 30+5 I’m aynıyız doğum tarihi temmuzun ilk haftası en geç fakat süpriz yapıp haziran da da gelebilir çok az kaldı ya bende daha dolap beşik almadım 😬😬 bu ne rahatlıksa @Senemm5834
byk0606 Bende 29+1′im. Heyecandan çok stres var yaaa 😂 Herşey yetişecek mi, nasıl doğuracam, ay bana bişiler oluyoo😂
Kuboss06 Bizde 30+2 olduk doğumum temmuzun ilk haftası olarak görünüyor ve daha hiç bişey almadım sayılır aldığım tek şey anne yanı yatak oldu. Geri kalan şeylere bir an önce başlasak iyi olur 🥰😁
Senemm5834 Kuboss06 başlasak güzel olurda o enerji o şey nerde yada birileri başlasa bizim yerimize 🙈😀
Rmysa97_ 29+4 üz doğum 13 Temmuz görünüyor . Şimdiden çok ağırlaşmış hissediyorum hareketleri canımı yakıyor bir an önce doğurmak istiyorum artık 🥲55 kilo olduğum halde karnım beni çok yoruyo . Bizde durumlar böyle😊
Rmysa97_ Anniskoo0634 hayır kız bebek 🥲 üç gündür zorlanıyorum doğrusu kasılmalar ve bel ağrıları başladı ☺️
Anniskoo0634 Rmysa97_ kasılma denilen şey tam olarak ne hala çözemedim ama bel ağrısı bende bayağıdır başlamıştı bebiş kaç kilo bu arada
Rmysa97_ Anniskoo0634 bebeğin bir tarafta toplanması ve kendini iteklemesi kasılma oluyor. En son 25+6 da gitmiştim 1100 gramdı pazartesi gidicem şuanki kilosunu bilmiyorum