staRmama suadeeee şimdi farkettim ki ben eşime hiç hediye almıyorum 🥲 ama anneler günü hediyemi istedim bile 😂 atandığımda ilk maaşımla sana saç ektireceğim diye söz vermiştim 😂
suadeeee edabolukbasi3 Ahaha herkes araba üzerinden gidecek sanırım 😂kısacası arabaya bişey mi diyelim 😂😂😂
edabolukbasi3 suadeeee erkolar için araba herşeydir bilirsin yani ben erkek olsam beni mutlu ederdi eşimin sigorta zamanı geliyo param olsa sigortasını öderdim mesela 🤣
crazyymom suadeeee eşinizin ilgi alanlarina bağlı mesela benimkinin saat takıntısı var maç izlemeyi takip etmeyi çok sever ve fanatik besiktaslidir bugüne kadar bunlar üzerinden hediye aldım
suadeeee crazyymom benimki de saat çok sever ama ucuz bişey pek sevmek onun için kaç bin liralık almalıyım ve bu durumda onun da haberi olur sürprizin tadı kaçar😂
Deleted33000 suadeeee ben eşime bı keresinde isimli tesbih yaptırmıştım çok beğenmişti hatta tesbih kutusuna da Tesbihinin danesi olaydım.diye yazı da yazdirmistim benimki tesbih sever ama taşlarını beğenmedi o da arabaya astı tesbih gördükçe beni hatirliyormus
suadeeee Deleted33000 benimki de tesbih sever ve bir sürü de var ben alsam içime sinmez zaten bi kenarda duruyorlar sürekli
staRmama suadeeee hayıııır okula devam edemedim doğuya küçük bir ilçeye geldik. batıya geçince ancak 🥲
crazyymom suadeeee dün bi saat beğenmiş 8 bin dedi bakicam muadilini yada piyasada daha uygun olanını bulursam alırım bi 1000 liralık olanını 🤣
nisaakb suadeeee benimki romantik hediyeleri geçtik artık güzel bi marka tişört ya da ayakkabı alıyorum genelde en son rayban gözlük almıştım. Kendi alsa pahalı diye almayacağı şeyleri genelde ben alıyorum. Giyerken de mutlu oluyor 😅
[silindi] Fanatik tuttuğu bir takım varsa güncel formasını alabilirsin ya da son zamanlarda çok istediği bir şey varsa onu alıp sürpriz yap 🤗
Plansizgebe suadeeee ince düşünülmüş olması için kişiye özel hitap etmesi gerekir. Bizde burada o erkeği tanımadığımız için klasik hediyelerden bahsedelim. Saat, kıyafet, kullanıyorsa tesbih, kullanıyorsa çakmak, takıyorsa gümüş takılar vs