Anneeadayi ben o şekilde doğurdum. Bekle bekle gelmedi benimki Geç döllenme 2 hafta ona istinaden tam 40.haftada Doktor dedi gelmezse doğumu başlatacağım. 38.haftada gittiğimde doğum ile alakalı belirtisi yoktu doktorum haftaya geldiğinde konuşalım doğum hakkında demişti. 39.haftada gittiğimizde Bu bir hafta içinde gelmezse tam 40.haftada doğumu başlatıyorum diyerek gönderdi. Tabii benim kızçe hala gelmedi sabah 7.30′da hastanedeydim 8.30′da Suni sancı almaya başladım damardan. Çok şükür açılmam hızlı oldu başlarda adet olacaksın Bir tatlı ağrı girer kasıklarına ya o şekilde başladı açılmam ilerledikçe sancılarımın boyutu da arttı ama dayanılmayacak bir şey değil de benim için. Hatta doktor kontrole geldiğinde sen neden bağırmıyorsun diye benimle çok uğraşmıştı dedim nefesimi saklıyorum Birazdan lazım olacak Ağrın yok mu diyordu var diyordum ama dayanabiliyorum tatlı Agrilar diyordum. 13.06′da kızım kucağıma aldım son yarım saat açıklık tam olunca şiddetli sancı çektim doğum Bittiği anda itibaren kuş gibi rahatladım. 4.5 saatte doğurmuş oldum toplamds, Sanki hiç Sancı çekmemişim Gibi hafiflendim en son hatta kendi üstümü kalkıp giyindim yardımı geri çevirdim . 2-3 adet dikişim vardı doktoruma sorduğumda Ben bunlara dikiş dahi demiyorum çok güzel bir doğumun oldu demişti. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz Ben aklıma gelenleri yazmaya çalıştım.