Selin4335 Merhaba hanımlar 24haftalık hamileyim bebeğin eşi önde olduğu için riskli gebelik geçiriyorum dün üniye sevk etti özelden doktorum doğum kanamalı olabilir diye.doktor bilgisi olan var mı?
sudamlasi Selin4335 ege universitesinde doç Dr Ali Akdemir e gidin özel bir doktor. Eminim memnun kalacaksınız🙏🏻
Sims Selin4335 bende özele ahmet akkocaya gidiyorum bayagı ilgili ve bilgili bi doktor istersen netten bi arastır onunla ilgili birçok bilgi var Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
MelisHayal Selin4335 inanılmaz bilgililer tam donanımlı ben mete hoca ya gidiyorum yer bulursanız tavsiye ederim.. hiç sıra beklemek ya da ortada kuayene olmak gibi bişey yok emin olabilirsiniz 🙏🏻
bebekteyaparimkariyerde Selin4335 valla canım kadın doğumcum Ege üniversitesinde Mete ergenoğlu gerek duyarsan çok memnun kalacağına eminim.özel doktordur ve emin ol alanında bir numaradır.
Selin4335 sudamlasi bana özelde sadece Ahmet özgür yeniel var dedi görevli ona bir ay sonrasına buldum.sabah randevu verenlerden hiç tanınıyorum bir de bulabilirsem normaline gidicem.teşekkür ederim🤗
Selin4335 Sims allah razı olsun yarın da sabaha randevu aldım ama kim bakacak bilmiyorum 🤷♀️ ilk defa Ege’ye gideceğim hocalardan sadece özgür hoca bakıyor dediler bakalım olmazsa dediğimiz doktora da gideyim teşekkür ederim🤗🥰
Selin4335 sudamlasi sadece özgür bey var dediler özel bakan o yüzden ona alabildim.siz neden memnun değilsiniz
Selin4335 sudamlasi Ege üniversitesi zaten bi acayip sen ultrasona giriyorsun herkes rahatça girip çıkıyor kapı açık saçma sapan bir yer keşke mecbur kalmasaydım😔