deryakrgz Gamze010 başka bir postta Ebru Tarım diye birini duydum özel kliniği varmış ama ücret olarak diğer hastanelere göre biraz daha pahalıymış. Ücreti nakit öderseniz 7 bin karttan öderseniz 7 bin 500 muş.
aycn_aycn00 aycn_aycn00 baska postlarda sekreterinin numarasi falanda vardi o randevu veriyordu galiba
deryakrgz aycn_aycn00 mete sucu için ilk kadın doğumdan randevu alınıp muayene olmanız gerekiyor o yeşil alan açması lazım perinatolojiden randevu alabilmek için ücreti de yanlış değilsem 1060 lira felan olması lazım.
aycn_aycn00 deryakrgz yok ben musyene olmamistim direk sekreterin postlardan numarasini buldum yazdim detayli oldugunuda dile getirdim. Oda gun ve saat verdi. Tek sorun herkese saat 1 diyolar odeme kayit sirasina gore once giriyorsun
deryakrgz Ilgaz01 vala ben postlardan okuduğum kadarıyla biliyorum yoksa ben Yüreğir devletten randevu aldım
aycn_aycn00 Gamze010 yok renkli gostermiyor zaten 10 dkka bile surmuyor ben memnun kalmadim acikcasi cok hizliydi renklide gormek isterdim