Sym_123 Tamarix benimde ovülasyon testim böyle çıkıyor adetime 2 gün var.Evde gebelik testi de vardı yaptım pozitif çıktı.Bence sizinde pozitif.
Tamarix Sym_123 ben iki gün önce yaptım idrarda çıkmadı ama bakalım yarın son gün gelmez gecikirse öyle kan veririm
Sym_123 burcum_17 benimde ovülasyon böyle çıktı.Test yaptım pozitif çıktı.Sizinde pozitif olma ihtimali yüksek
Sym_123 Tamarix canım ben kan vermedim henüz.Salı doktora gitmeyi düşünüyorum.Sadece evde gebelik testi yaptım.
burcum_17 Tamarix Öyle olsa bile önümüzdeki ay denersin sıkıntı değil bnde hem yaş faktörü amh düşük FSH yüksek fazla kilomda var sen stres yapma belki gebesindir test yap netlestir en iyisi
Tamarix burcum_17 benimde yaş 36 amh 1.81 diğerleri gayet iyi eşimde morfoloji bozukmuş 6 senedir daha yeni öğrendik %3 çıktı morfoloji o yüzden emin olamıyorum
burcum_17 Tamarix Çok iyi bnce bnm 44 yaş 4 sene önce Amh 0.28 di iki kez doğal gebelik yaşadım biri doğdu şuan 3 yaşında diğeri geçen sene 6 haftalık kalbi durdu bı daha gebelik oluşmadı eşimin de değerleri düşük yani tamamen şans olursa işte