burcum_17 Tamarix Çıktı yine ama biraz silikti pazartesiye kadar bekliyecegim çok kafamı karıştırıyor ya
0409 burcum_17 ben de 5-6 gün kahverengi siyahımsi lekelenme gördüm sonra birden keseldi ondan şüphelinip yaptım ve gebeyim
burcum_17 0409 Bnmde 2 gün sürdü ama çok az lekelenme tarzında 3.gun hiç yok gibiydi şu an hicbisey yok beklemedeyim☺️
adatuna burcum_17 5 nisan pikse şuan 8-9 haftalık hamile olmanız lazım test yapsanız çıkar bebeğin kalp atışını götürüsünüz Bir de arda görüyoruz LH testi yapıp gebelik öğreniyorlar ama kopkoyu oluyor onların
burcum_17 adatuna 5 nisan son adet tarihim 2 Mayıs da bat olmadım hala bekliyorum 19 Nisan’da pik e yakındı yumurtlama değerlendirdim yinede adete 5 gün kala lekelenme olunca sormuştum acaba var mı diye
burcum_17 adatuna LH testi ile gebelik öğrendim bn hatta resimde attım 3gun pik görünce test yapmıştım
burcum_17 adatuna Lh pik olan foto önceki gebeligime ait henüz pik göremedim malesef 🙄 o yüzden biraz tereddüt ediyorum
burcum_17 Tamarix Yok yapmicam çok kafamı karistiriyo stres oluyorum pazartesi günü gebelik testi yaparım artık olmazsam yani