Gizem1504 mrvsnucar bana doktorum kemik gelişimi açısından oldukça faydalı demişti ben muz tahin ceviz yada fındık karıştırıp yiyorum hem kızımda bol bol yedim süt yapmıştı
Meltemanneolsun mrvsnucar tahin gelişime etkilidir mide yanmalarina iyi gelir ama 2 çay kaşığı günde normali. Çünkü çok yemen kilo aldırır sana
Oznurcivan mrvsnucar Tabii ki faydalı hamile olsanız da olmasanız da çok faydalı yiyebilene helal olsun ben yiyemiyorum malesef midem hala fena çünkü
Gizem1504 panikprenses kızımda süt olsun diye doğduktan sonra yedim şuan Hamileyim oğlum olacak kilosu önde haftasına göre ama ben tahini bizzat sormuştum hatta tahin ve limon kansızlığa iyi geliyor daha yolu yarıladık 19.haftadayım şu gerçeği var tahin normal hayatta kemil ve boy gelişimine faydalı
mrvsnucar Gizem1504 ben yumurta yiyemiyorum ve ondan alamadığım şeyleri acaba tahinle alıp çocuğun gelişimine yardımcı olabilir miyim ? 24 haftalığım bende
panikprenses Gizem1504 ben 28 haftaligim benim cocugun da kilosu 2 hafta onde gidiyor muz sut ceviz cokca tukettim ama tahinin kilo bebise yaradigini bilmiyordum onu da deneyeyim canim
Gizem1504 mrvsnucar bende yiyemiyorum hatta denedim ama öğürme durumu fazla oldu yumurta yerine balık kefir badem kabak çekirdeği mercimek ye dedi ama yumurta hepsinden faydalı normalde
Gizem1504 panikprenses bende işe yaradı canım 1 tatlı kaşığı kouuyorum yada kurabiye yapıyırum mesela
bikbikbikaak Folik asit var kalsiyum var, kemik gelişimine etkilidir yağ da olduğu için kilo aldırır bebişe.
panikprenses Gizem1504 mide yanmasina da iyi geliyor diyorlar mide yanmalarim da basladi bi deniyim ben tesekkur ederim canim 💙
Gizem1504 panikprenses bende hiç yanma olmadı ama arkadaşım kullandı onda işe yaradı canım faydası olur inşallah 🤲🩵