anneoluyorum1212 Masallah_21 bizde de genetik var aslında ablam kardeşim kan sulamdırıcı kullandı. Bingölde hematoloji yok labaratuvarda özelde baktıracağım bende
Masallah_21 Kan tetkiklerinin resmini atimmi sana yarın hangilerini yaptırdım diye ona göre sende o kanları ver sonra kadın doğum uznaminagoster anneoluyorum1212
Masallah_21 anneoluyorum1212 Amin Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️
Masallah_21 Bu gün doktora gittim hamileliğim kesinleşti ama düşük tehlikesi var birsuru ilaç verdi iğne verdi
Masallah_21 anneoluyorum1212 Tabiki ama sende haber ver kan verince sonuçları merak ederim muhakkak yaz bana
Masallah_21 anneoluyorum1212 Çok şükür cnm şu anlık bı sorun yok Çarşamba günü kontrole gidecem işte kalp atışı için heyecanla bekliyorum ♥️ Sen ne yaptın testlerini yaptırdın mi
Poyraz20_ Masallah_21 vllahi bilmiyorum yuksekmiydi ama kullanmadigim zaman düşük oldu 4 düşüğüm oldu 5 aya kadar göbekten yaptım sonra koluma geçtim
Derya_y Masallah_21 bende de var coraspirin ve oksapar iğne kullanıyorum. Doktorum aspirini 36. haftaya kadar iğneyi de doğumdan bir gün öncesine kadar kullanacağımı söyledi