Gizem1504 Ozlemmdnr şuan 19 haftalığım 18 iken gittim 1 hafta öndeydi 300 gr 23 cmdi 1 ay sonraya kontrolüm var ben 4 kg aldım🫠
Pembe_bulut Ozlemmdnr ben daha kilo almadım kızımın kaç gr olduğunu da doktor söyleme gereği duymuyor soruyorum ama haftasıyla uyumlu diyor sadece 🤐
ozwoman Ozlemmdnr 18+2 de 20cm 240 gramdı şuan nasıldır bilmem kendim 5 kilo aldım biraz fazla oldu ama yağcak bir şey yok 😁 sizde de oturunca kuyruk sokumu ağrısı var mı bende mi erken başladı
Ozlemmdnr Gizem1504 maşallah sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz . benimde 19+5 te 330 gr 🥰 bende 3 kg aldım
Gizem1504 Ozlemmdnr kızım var 6 yaşında 3. Hamileliğim bu geçen sene düşük yaptım yine nasip oldu şimdi oğlum olacak🩵
Ozlemmdnr Gizem1504 daha yeni yeni başladım bikaç zıbın aldım bebek arabası aldık birde bayramdan sonra her şeyi tamamen almayı planlıyorum ama şuan indirimde gördüğüm şeyler olursa alıcam siz başladınız mı
Gizem1504 Ozlemmdnr bwbek arabamız var beşiğimiz falan ama içimde kalmasın diye patik zıbın ağız mendili aldım :) 2.de olsa heyecan oluyor
Pembe_bulut Ozlemmdnr evet şimdiye kadar devlet hastanesine gittim son aylarda özele geçiş yapmayı düşünüyorum inşaallah 🩷
Ozlemmdnr Pembe_bulut bende devlete gidiyordum bilgi vermiyorlar gerçekten artık özele geçtim bende çok güzel ilgileniyorlar
Gizem1504 ozwoman bende 4 kg aldım aman verilir bnce iştahım açık ölçülü olduğu sürece bebeğe yarasın🤲🫠
Ozlemmdnr ozwoman o bende fazlasıyla var ben evden oturarak çalışıyorum 8 saat boyunca oturuyorum ve geceleri yataktan kalkamıyorum yürüyemiyorum bazen bu durum canımı sıkıyor bazen rapor alıyorum dinlenmek için böyle böyle geçirmeye çalışıyorum süreci 🥲
Ozlemmdnr Gizem1504 Doğru söylüyorsun heves ediyor insan bende bazı eksiklerimi ablamdan alcam valla her şeyi almaya gerek yok 😊