Ayseguls_baby Kızlar hamileyken tatile gittiniz mi, deneyimleriniz nasıldı? Benim 23. Haftaya denk geliyor. (5,5 aylık) Öneriniz var mı bu konu hakkında ve deneyimlerinizi söyler misiniz
Eda_cey Ayseguls_baby bende gitmistim ama benim daha yeniydi yani haftam ve 1 2 gunluk gitmistim hatırladığıma göre doktorum havuz tarzı yerler kesinlikle yasak çok sıcak kapalı yer yasak denize de suyu önemli araştırın temiz yani nasıl anlatsam atık yada birşeyin karıştığı bir deniz olmasın cok uzun süreli durmamak şartıyla girebilirsin ama enfeksiyon riski herzaman var demişti ama dedigim gibi bu benim gebeligim yeniydi yani 2 3 aylik falandim diye hatırlıyorum.. en iyisini doktorunuz bilir tabi..😊
Premsescik Ayseguls_baby peşinde cocuğun yoksa git derim bana denize girme ben girmiştim o akşamı kramptan uyuyamadım bide cocukla gitmiştim ben bişey anlayamadım onlarla uğraşırken 2 kat daha yoruldum nerde geldim dedim yani
Girlmama Ayseguls_baby ben surekli yuzdum hamileyken ama denizde havuz steril olmuyor malum bir sıkıntı yaşamadim
2cocuk2kopek Edamurat58 canım sen doktordan izin alman gerekiyor haftan baya ilerlemiş oluyor havuza girmene büyük ihtimalle izin vermeyecek enfeksiyon yüzünden
busra05_ 16/17 haftalıkken 1 günlük gitmiştim istanbuldayız zaten marmara bölgesinde istanbula 2 saatlık yere ido ile gitmiştim 36+5 olduk suan hiç gitmedim bir yerlere cesaretim yok agrılarım arttıgı için
Ayseguls_baby Eda_cey doktoruma dün muayene sırasında sordum şu an gitme uzun yolculuk yasak ama yazın gidin tabi dedi :)
Ayseguls_baby Premsescik peşimde çocuğum yok ilk bebeğim olacak denize havuza girmeyi düşünmüyorum merkezde olduğu için gezeriz diye düşündüm eşimle bide değişiklik olur eşim baya önceden rezervasyon yaptırmış
Eda_cey Ayseguls_baby anladim canım dediğim gibi en iyisini doktorun bilir, zaten benimkisi de annemlerde ogrenmistik memlekette hamileligi annemler arabayla eve gotururken biz esimle baska sehirde oturuyorduk cunku yol ustunde geze geze giderken girdim suya yani tatil gibi özellikle gitmemistim🌹