Yeniannelerburda Bebisler doğmadan önce ki son kontrollerinde kaç kg denip doğumda kaç kg çıktılar arkadaşlar. Ölçümler de eksiklik yada fazlalık çok oluyor mu merak ediyorum.
gokcekocyigiit Yeniannelerburda çok fazla olmuyor genelde, kızım aynı doğdu, arkadaşımın kızı da 300 gr fazla 😊
dilaradoyan Yeniannelerburda oluyor canım ortalama 300gr kadar aşağı veya yukarıda doğuyor kilosu. Kendi kızımda da çevremde de duyduğum hata payı bu kadar
5_erkek_annesi Yeniannelerburda BEN’im doğum yapacağim sabah 4 kilo üstü ölçüldü öğlen doğum oldu 3700 doğdu 😄
plajterligi Yeniannelerburda 300 gr fazla doğmuştu ama zaten ölçüm esnasında +-300 olarak düşün demişti doktorum
aslhnkrts9 Yeniannelerburda 2500 ölçtüler başka hastanede aynı gün 2050 ölçtüler 3 gün sonra 2080 gr doğdu . Cihaza göre çok değişiyo yakın zamanda arkadaşın bebeğine 3500 dediler 2680 doğdu
Yurdagull0612 Yeniannelerburda doğuma girmeden önce ultrasonla kontrol ettiğinde 2880 demişti aynı kilo ile doğdu doktorum nokta atışı yapmışım demişti ☺️
Ceiydda Yeniannelerburda daha dogurmadan yanlış çıkabiliyor 4 gün arayla 400 gramdan fazla fark çıktı imkansız yani 2750 iken 3200 e yakın çıktı 4 gün sonra doktora sordum yanılma olur dedi o kadar alması imkansız dedi
Hellobeybii Yeniannelerburda 200-300 gram az ya da fazla. Ultrason ölçüm kağıdında sizin cihazın ya da o anki ölçümün yanılma payı yazıyor. 38+1 de doğdu, 3150 gibiydi sanırım 3050 gram doğdu. İyi ki de öyle olmuş daha fazlasını çıkaramazmışım😂🙊