gokcekocyigiit Günaydınn, hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, 20 Mayıs için gün verildi bize, aşırı heyecanlıyız, Mayıs bizim için 4 kişilik bir aile olmamız demek, umarım hepimiz için harika bir ay olur, sizin ne kadar kaldı ? 🥲
bade25 gokcekocyigiit kaç haftalıksınız acaba bana da doktorum 15-22 Mayıs arası yaparız dedi ama netleşmedi henüz 🥹☺️
Birbenbirbebek gokcekocyigiit bize de 25 gün filan var normal de ama bugün belli olur suyumuza göre ilerleyeceğiz 🥹 umarım erken doğmaz 🙏 dua eder misiniz ?
gokcekocyigiit bade25 35+3 olduk bugün 😊 6 Mayıs yine gideceğim, o gün daha net konuşuruz muhtemelen ama, son gittiğimde 20 Mayıs’a gideriz doğuma dedi 🤭
gokcekocyigiit Birbenbirbebek sağlıkla gelsin, suyunuz mu az ? kızımda bende de oldu havuç suyu ile baya arttı çok şükür, 36′da doğdu kızım, küveze flan girmedi, şimdi 3,5 yaşında, endişe etmeyin, sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 😊
bade25 gokcekocyigiit benim de 35+3 ☺️ ben de 5-6 mayısta gidicem 😅 inşallah netleşir durumlarımız sağlıkla kucağımıza alırız 🥰🙏🏻🙏🏻
Birbenbirbebek gokcekocyigiit ah evet suyumuz az . Bende içtim bol bol su ile havuc suyu umarım artmıştır 🥹🙏 cok teşekkür ederim. Umarım biz de bir 36 görürüz
gokcekocyigiit bade25 aynıyız, 5 Mayıs en yakın arkadaşım doğuma gidiyor, 6 sı benim kontrol var, aşırı heyecanlıyız, hepimiz sağlıkla kavuşalım 😊🌸
Dkeskin17 Merhaba kızlar, benim oğlum da inşallah 28 mayısta kucağımda olacak. Şu an 34 + 4 üm 🙏🏻 Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum 🙏🏻🙏🏻
busra05_ gokcekocyigiit sağlıkla gelsın inşallah kolay doğumunuz olsun🌸🥳 bizimde uygulamaya göre 23 gün kaldı ne zaman gelecek bilmiyoruz eşim ve benım mayıs doğum günümüz sıra oğlumuzu bu ayda kucağımıza alıp anne baba olmakta🥹💕🫶🏻
gokcekocyigiit busra05_ Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize, yaa ne güzel bir duygu, sizin adınıza çok sevindim, benim de kardeşimin doğum günü 21 Mayıs, dayısı aşırı mutlu o yüzden 😁 en güzel heyecanlar gerçekten, Allah hepimize kolaylıklar versin 🤲🌸
ozgeshbgnr gokcekocyigiit en güzel mayıs ayı🩷 bizimde 26 gün kaldı görünüyor geceden beri böbrek ağrım var çok şiddetli onun dışında bir ağrı hissetmiyorum hala
busra05_ gokcekocyigiit ayy dayıyla arada 1 gun varmıs ne kadar güzell çifte mutluluk bebişin anne tarafıyla🧿💖
umutluanneadayi gokcekocyigiit sağlıcakla alın kucağınıza Son 8 günümüz kaldı çekirdek aile olmaya 9 mayısta bebişimle kavuşuyoruz🥰