foxeylady etkafa yaa benim oglum da öyle 24 ağustos 2023 dogumlu yasları yakın. 2. Bebisler de aynı gibi
etkafa GezenTavuk_2 kız sorma emin olamadım acaba görmek istediğim için mi dedim ama herkes gördü şükür 🥲
GezenTavuk_2 etkafa Yok ya bazen bana da öyle oluyor şu an seni anlayabiliyorum çünkü bazen insan görmek istediği için görüyor ama herkes görüyorsa sıkıntı yok 😍😍
Ask45 etkafa ya kızlarrr ne diyceemmm en cok samimi olduklarımızla vatsap grubu kursak ya hamilelik sürecindede konuşuruz yardımcı oluruz
bilgeannee etkafa aynen bekle canım hemen çıkmaz bazen ben 35. Yapmıştım test negatif çıkmıştı düşün yani ama hamileymişim çok ağlamıştım hatta negatif diye
etkafa bilgeannee yok canım ikinci olacak inaşllh. Daha çok son adet tarihine göre 3+4 haftalık gözüküyor
Eslem2112 Mariam1 çok teşekkür ederim cnm kanamaö hala var ağrımda yavaştan yine başladı 😔böyle devam ederse acilr gidecem
bilgeannee etkafa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel kardeş geliyor işte beraber büyğrler oyanaya oynaya 🙃