Siyahbeyaz_ Ask45 bilemiyorum ki freely marka. İlk gebeligimi 5 gün kala öğrenmiştim inşallah öyledir
Kerimova7 etkafa bana en iyi test onerirmisin tebrik ederim bende gördüm cizgiyi sağlıkla al kucağına çocuğunu inşallah
Meral_63 Ask45 hade hayırlı olsun Benim de böyle öğrendim küçük olduğu için böyle çıkıyor 🥹🙏🏼🥲 Mayıs’ta hamileyiz postu boşuna açmadik değil mi 🥹🙏🏼🥲
aysegul-2509 etkafa kızımı adetime 5 gün kala aynı bu koyulukta testte görmüştüm şimdi 4 buçuk yaşında.Allah sanada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰
etkafa aysegul-2509 amin kuzum Allah razı olsun benimde yaptığım da beş gün vardı. Hala inanamadım şuan 3 gün kaldı 🥹
Ask45 etkafa ama şuan o çizgi göremiyorum sanki kuruyunca gitti cok net bakarsam gölgelik gibi cıkıyor zanki
Ask45 etkafa meral 3 gün kala 8 değerle öğrendi benim daha yoktur bişey 6 gün var erken bence benim için
etkafa Ask45 benim de öyle işte bende emin olamıyorum ki ama hala atmadım o yaptgım testi hala gölgelik duruyor. Salı günü görmeden inanmycm sanırım
Alyamuhoz Ask45 belirtin var mı dün sbah muhtemelen yerleşme dedi gbt bugun 7 gün var. Dun göguslerm fenaydı bugun azaldı