etkafa Ask45 yok ya awoxa güveniyorum ben 😁😁😁gerçekten yaptığım teste inancım yok çok silik varla yok arası
Ask45 etkafa tamam canımm ay heyecanlandım bak test yapana kadar heycanım yoktu gene düştüm bu bataklığa 😂
Ask45 etkafa bence cok merak ediyorum şuan keşke burdaki eczalerde düzgün test olsa hiç yok prdictor- artımetd- vula life- days doctor- var hepside dandik alsam boşuna para
etkafa Ask45 aynıyız zaten bat olarak varsa çıkar sendede gelene kadar bende bekleyim de beraber yapalım hala emin olamiyorm eğer pembeleşme olursa perşembe kan veririm
Tutar13 etkafa kız awoxta cıkmıs daha ne iyide degerlendirdin allahın izni ile var var haftaya kan ver 😍😍
Tutar13 Ask45 demek herkeste aynı dedigin gibi bende sabah tekrarladım 2.ye bir gebenin gunluğunu yine silik cıktı awox yaptım hicbisey cıkmadı 😀
Defne4404 İki kez awox erken gebelik testi yaptım bir gün arayla ve silik çizgi çıktı. Bir tane de days doctor yaptım hayalet çizgi gibi var. Regl iki gün geçti midem çok bulanıyor başım dönüyor sizce gebelik var mıdır