busra05_ Coktaze saglıkla gelsın inşallah bebiş doğum şekline karar verdınız o halde genel anestezi mi alıcaksınız yoksa diğerini mi🫠
ReyHalVe21 Prensess33 benimde üçüncü bebiş benim daha var ama ben şimdiden çok heyecanlıyım doğuma 108 gün kaldı ama sezaryan olucağı için daha az bir zaman kaldı!! 🥲🥰🥰
busra05_ busragrt saglıkla kucagına al inşallah canımm, doğumun kolay gecsın agrın sızın olmasın bebiş saglıklı olsun inşallah ♥️
Begm_01 busra05_ merhabalar bende 20 gün olarak kaldığını gösteriyor 37+1 yarın kontröl var Bakalm ne diyecek bilmiyorum geçen hafta 5 gün şekerden dolayı hastanede kaldım açlık şekerm bir tık fazla çıkıyor insülün kullanıyorum Bakalm ne olacak geçen hafta bebeğim 3070 gramdı Bakalm doğum nasıl olacak bilmiyorum bir tık tırmıyor değilim
busra05_ Begm_01 inşallah yarın kontrolde güzel haberler alırsın canım doğumunda bebişinde sende çok saglıklı olun korkmayalım bence rahat ettırelım kendımızı en azından deneyelım💕
Dirikmom busra05_ son 3 gün canım 🧿❤️🤲🏻 5 mayıs da inşallah oğlumu kucağıma alacağım Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 2 yaşında kızım var birde oğlum oluyor daha ne ister insan
busra05_ Dirikmom ooyy maşallahh saglıkla alın kucagınıza inşallah kuzum rabbım kolay doğumlar nasıp etsın amınn
HaticeeeK busra05_ benimde son 23 aynıyız bakalım hangimiz önce doğurucaz 🤭 ama heyecan,stres,korku dorukta
21Berra21 busra05_ Bize de son 8 heyecan dorukta ikinci bebişim olacak Allah’ın izniyle🤗Kızım da 2.5 yaşında nasıl olacak kime teslim edecem bilmiyorum.Esim hastanede yanında kalsın dedi bakacaz artik
susemesvan busra05_ Son 1 uygulamaya göre 🫣 küçük beyin gelmeye niyeti yok 7 mayısta yatış yapacağız gelmezse suni sanı ile olacak doğum heyecanla beklemedeyiz 🙏
Happyka Annelerrr kaç gündür vajinamda ağrı var iç değil dış tarafta , basıyorum kemik ağrıyor yada eski sezaryen yerimi anlamadim , geçen sene olmuştum sezaryen çünkü, yarın kontrol var bakalım nst da ne çıkacak
busra05_ Happyka bende regl agrısı gıbı ageı oluyo ya ama ilk gebelıgım bılemedım tecrübeliler bir baksın