busra05_ danla2711 evet evet kesinlikle en iyisini yapmıssın canım kolaylastıran kanala ittirem hareketlermıs bende hep eğilip çömelip hareket ediyorum
danla2711 busra05_ birde uyurken sanki kulağıma birisi bir kaç içinde doğuracaksın diye fısıldadı😂 bende doğuma gidersem evim temiz olsun diye bütün evi kırkladım😂
busra05_ Ruumis kaçıncı haftadasınnn maşallah saglıkla gelır ınsallah 36+6yız benımkı kanala ınmemıs hala gecen haftakı sancım 1di bu hafta oda yok dr tık yok dedı😂😂
busra05_ danla2711 ahhahha kız Allahım😂😂😂 bence o senın içindeki temızlık aşkının sesiydi 😂🌸 saglıkla gelsınler kuzum valla cok yormayalım ama yınede yapmamız lazım temızlık
zeynepgunes13 Ruumis bende kontrole gittim acıklıga vs bakmadılar sancım yoktu 41 e kadar bekliyoruz dedi bugun tam 39+0 dayım. Bas asagı pozisyondaydı bebek. Dogum kanalına girmiş mi dedim böyle şeylere inanma yok öyle bir sey dedi 🥲
Ruumis zeynepgunes13 ay bende aynı tam 39+0 41 e kadar beklerim yoksa Suni sancı dedi ama doktor alttan kontrol ederken başı aşağı inmiş iyice dedi bilemedim orada hissetmiş olabilir kafasını
danla2711 busra05_ ahaha olabilir bir başak burcu olarak her fırsatı değerlendirmeyi severim 😂 sağlıkla gelsin paşalarrr😍😍
busra05_ danla2711 evini temiz tut diye bosuna dememiş atalarımız 😂 bazen dısarı çıkarken koltuklarda yattıgım için toplayıp çıkıyorum kı ani doğurursak ev düzgün dursun dıye😂
zeynepgunes13 Ruumis istanbulda mısınız siz? Benim de uc hafta once catı muayenesi yapmıstı o zaman öyle demisti dr normal dogum istiyorum insallah sag saglim rahat sekilde olur her sey😅
danla2711 busra05_ ay bu ben😂😂 yatarkende evi derli toplu bırakıyorum ki gece doğuma gidersem evim toplu olsun😂