kubra_t Bezelyelerimm allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin siz normal doğuracaksınız o zaman
keyfimin-kahyasi-misin busra05_ gelsin kız n’olacak sadece uykuyu seviyosan ilk zamanlar o zorlar onun dışında Geçinip gidersiniz habeirn bile olmadan kocaman olur
busra05_ keyfimin-kahyasi-misin son haftalarımda uykudan verım alamaz oldum valla canım bunyem alısır ya
Nurella07 busra05_ son 26 yazıyor uygulamada 36+3 deyiz normal düşünüyorum ama nasıl gelir bilmiyorum ara ara sancılarım oluyor bide rahimde iğne batması oluyor çok yürüyünce kontrol de bas assagiydi sanırım ondan
cakethesel Ayse0434 35. Haftada kontrole gittiğimde girmemişti,şimdi pazartesi kontrolüm var bakalım.Ama karnım falan hiç düşmedi,kanala girince karın düşüyo diyolar ne kadar dogru bilemem de
cakethesel Ayse0434 Valla sanki fark edilmez gibi geliyo ya cünkü oğlum olacak olmasına rağmen karnım top gibi değil ve aşırı büyükte değil
55T Kevsssim evet özel takipliyim tam 37 haftada çatı muayenesi olmamı istedi doktorum her hafta kontrole gidiyorum Nstye de bağlanıyorum
Kevsssim 55T ay benim de yarın muayenem var tam 37+5 im belki bana da yapılır bilmiyorum canınız yandı mı çatı muayenesinde