Hazucak 37+0ız 2.800 kg 48cm dedi doktor haftamıza göre normaliz diye düşünüyorum sizde durumlar nasıl (birde doktor gelişimi yavaşlamaya başlamış dedi böyle bir durum yaşayan var mı?) 🥰 uyumayanlar paylaşalımm Doğuma az kalanlar nasıl doğum yapacaksınız?
Melsss Hazucak biraz kilosu az geldi bana sanki bende 37+2 deyim haftaya doğumum var sağlıkla gelsin yavrularımız 🌸
tazeannesese Hazucak boyu güzel kilosu az gibi. Ama önemli olan sağlıklı olması. Bebeğe kilo yapacak şeyler tüketin bol bol. Kaşar, kefir, muz, cewiz gibi
Mavisannexl Hazucak 32. Hafta kontrolünde 2.250 demişlerdi 33+2yiz bizim nasip olursa kavuşmamıza daha 48 gün var sağlıcakla gelsinler 🫶🏻🥰
Su123 Hazucak çok saçma herkes kilosu az demiş ne bekliyorlar acaba bence kilosuda boyuda çok iyi sağlıkla dünyaya gelsin inşallah ❤️
Hazucak Melsss sizin kilonuz kaç? 🥰 sanırım kiloda genetik oluyormuş ben 2.700 kg doğmuşum. Sezaryeni hangi güne aldınız? 🌸
Melsss Hazucak evet canım 1800 yazmıştın ondan öyle dedim 3300 haftaya cuma doğum inşallah bakalım ozmaana ne kadar olacak paşam 💙
tazeannesese Hazucak hıh iyi bari rahatladim kilosu çok az diyip sizi panik yapmak istemedim😄 walla ben size soracaktım yanlismi yazdınız acaba 2800 mü diye. Kilosu gayet iyi annesi maşallah 🌸
Hazucak tazeannesese ince düşünceniz için çok sağ olun 🥹🌸 iki şekilde aynı yorum gelince farkettim 😅 inşallah sağlıkla gelsinler
tazeannesese Hazucak rica ederim🌸 inanın üzüldüm kilosuna öyle görünce şaşırdım nasıl Dr normal der diye. Benim bugün muayenm wardi 32+2 olduk kilosu 2090 Gr sizin 37. Hafta 1800 çok şaşırttı beni. Amiiin sağlıkla, kolaylikla gelsinler bebislerimiz
tazeannesese Mavisannexl oo maşallah poğaça sizin bebiş 🥹 yemelik olmuştur yanaklar. Sağlıkla gelsin🌸
Hazucak tazeannesese Amin inşallah 🤲🏻 2.500 sonrası gayet sağlıklı dedi doktorum inşallah sıkıntısız ilerler 💖
tazeannesese Mavisannexl demek ki kaçıncı olursa olsun insan heyecanlanıyor.. benim ilk nasipse o kadar merak ediyorum ki çok heyecanlı 🥹😁 çok sabırsızlanıyorum sonra Allah im towbe diyorum zamanında gelsin 😄
Mavisannexl tazeannesese 6 yıldan sonra olunca ilk gibi oldu açıkçası ilkinde supriz olmuştu bende sizin gibi hemen Allahim zamanında sağlıkla gelsin diyip duruyorum korkudan 😅😅🫶🏻
tazeannesese Mavisannexl ağzımızdan çıkan her şeye dikkat ediyoruz malum dua kapılarımız açık 😄 benimde 7 yıl olmadi bebeğim çok hasretini çektik yillardir bekliyoruz yani biz de aslında 🥹🥹
tazeannesese Su123 yorumların dewamini okusaydin anlardın neden az dediğimizi balıklama atlamissin. Postu açan anne başta kilosuna 1800 yazmıştı. 37 haftalık bebek 1800 kilo tabiki çok az. Sonra annemiz yanlış yazmış farketmiş düzeltmiş. Zaten duzelttikten sonra kilosuna çok iyi demişiz zaten..
Nesrnn 37+4 suanda 3000 olmuştur dıye dusunuyorum en son 36+4 de gıttıgımde 2909 gr 49 cm di normal için beklıyor doktorumuz
Merve-metin Hazucak 37+0d 3030 gr 53 cm ile erken doğum yaptım bebeğim önden gidiyordu bebeğinin kilosu gayet iyi annesi merak etme artık sona yaklaşıyorsun çok normal
Hazucak Merve-metin ooo maşallah bebeğiniz uzun olacak galiba sizde uzunsunuz 🥰🥰 ama doktorumuz gelişimi yavaşlatmış dedi durdurursa alırız gibi konuştu bunu ilk defa duydum
irem41- Hazucak 37+5 te 3100 gr idi 39.haftaya sezeryan için gün aldık hepimiz sağlıkla kavuşalım inşAllah💙🧿
Hazucak irem41- Maşallahh 🌸🌸 bizde 12 mayısa sezaryen tarihi aldık 38+5 oluyor siz ne zamana aldınız? 🥰
Hazucak okuyananneeeee 34 değilde 35. Haftada gitmiştim o zaman 2.400kg demişti doktorum 45cmdi 🥰 gerçekten sona doğru hızlı büyüyorlarmış ama yememe dikkat ettm hergün aynı şeyleri yemekten sıkılsamda yavrum için 😅😅