• Bel ağrısı

NeslihannBry evet cnm doktorum söyledi. Magnezyum ve kalsiyum takviyesi alıorm geçirmio ama hafifletio ağrılarımı bi ara ayakta kitlenip kalıodm yürüyemiodm şükür şuan ağrılar var ama yürüyorm

Düne kdr öyle bi bel ağrım vardı ki sol tarafım felç oldu sandım. Sağa yatık yürümekten sağ tarafım acıyo hala. Ağlamaktan helak oldum oğlumda böyle bişey olmamıştı. Çok kötüydü inşallah bidaha olmaz. Herkes rahat bi hamilelik geçirsin 🙏🏻

Ben magnezyum içiyorum ama gecmıyo hiç baştan beri kasık bel ağrım sürekli var

Benim yaptığım mutlaka günde 1 tane maden suyu içiyorum sade olanından eşim hamile yastığı aldı oda iyi geldi otururken de hep sırtıma yastık koyuyorum bu şekilde bu zamanları Allah sıkıntısız bir şekilde atlatmayı ve bebeğimizi kucağımıza sağ sağlim almayı eşlerimizle birlikte nasip etsin 🤗🤗🤗

Hamile yastığını nerden aldınız bende düşündüm onu yatarkenmı kullanıyorsunuz

İnternetten aldık baya iyi geldi sırtımı yatarken çok güzel destekliyor 50 tlydi sanırım hepsi burada .com da

Ya bende bakayım teşekkürler