Sebla55 ilk haftalardan beri kalça ve bel ağrısı çeliyorum geçmiyo ama benim nedenim plasentanın aşağıda olması 😞
Bel ağrısı
- Düzenlendi
Sebla55 bende ilk zamandan beri bel ağrısı çekiyorum azıcık biseyle uğraşsam tüm gün belim ağrıyor 😒
1PrensAnnesi doktorunuz mu söyledi bunu bende çok çekiyorum. Önleyici bişi var mı bildiğiniz
NeslihannBry bende aynı durumdayım az işle uğraşsam sol bacağımı peşime çekemiyorum resmen
Mybabe gebelikte mi belli oldu canım bel fıtığı olduğu
NeslihannBry evet cnm doktorum söyledi. Magnezyum ve kalsiyum takviyesi alıorm geçirmio ama hafifletio ağrılarımı bi ara ayakta kitlenip kalıodm yürüyemiodm şükür şuan ağrılar var ama yürüyorm
Düne kdr öyle bi bel ağrım vardı ki sol tarafım felç oldu sandım. Sağa yatık yürümekten sağ tarafım acıyo hala. Ağlamaktan helak oldum oğlumda böyle bişey olmamıştı. Çok kötüydü inşallah bidaha olmaz. Herkes rahat bi hamilelik geçirsin 🙏🏻
1PrensAnnesi kaçıncı haftada verdi magnezyum ve kalsiyum u
NeslihannBry 17 yada 18 haftadan beri alıorm
1PrensAnnesi bir sonraki kontrolde banada verir büyük ihtimalle
Sebla55 rahim genişledikçe agrın artacak canım normal
Sydklbktsdmr cinseyiti nedir bebeğinizin
Sydklbktsdmr iyi gelmesi için yaptığınız bişey var mı acaba benim de belim çok ağrıyor otururken hep yastık koyuyorum arkama bide çalışıyorum
Ben magnezyum içiyorum ama gecmıyo hiç baştan beri kasık bel ağrım sürekli var
Benim yaptığım mutlaka günde 1 tane maden suyu içiyorum sade olanından eşim hamile yastığı aldı oda iyi geldi otururken de hep sırtıma yastık koyuyorum bu şekilde bu zamanları Allah sıkıntısız bir şekilde atlatmayı ve bebeğimizi kucağımıza sağ sağlim almayı eşlerimizle birlikte nasip etsin 🤗🤗🤗
Hamile yastığını nerden aldınız bende düşündüm onu yatarkenmı kullanıyorsunuz
İnternetten aldık baya iyi geldi sırtımı yatarken çok güzel destekliyor 50 tlydi sanırım hepsi burada .com da
Ya bende bakayım teşekkürler
NeslihannBry benim ağrılarım çok olduğu içn verdi cnm belki vermez sna
lkayRazgatLolu erkek ☺