Esra11_10 🤦🏼♀️kızlar tavada gözleme yapıyorum ama kaynanamın köyde yaptığı gözleme tadını vermiyor o sacda yapıyor tabiki ateşte .acaba tüplü ekmek sacı alsam aynı tadı verir mi yoksa tavada yaptığımla aynı mı olur tadı .sac kullanan var mı 🥹
buse2507 Esra11_10 Canım internette gördüm ocağın üstüne fırın tepsisi varya onu koyuyorlar ağzı ters şekilde onun üstünde pişirince dediğin gibi oluyor dene istersen
tazeannesese Esra11_10 aylardır gebelik şekeri olup deli gibi canı gözleme, börek poğaça isteyenler napsın 🥹 ah diyorum bir dogurayim sağlıkla hergun poğaça, tost, gözleme, beyaz ekmek yiyecem
aysegul-2509 Esra11_10 neyde yaparsan yap o ateşin üstünde pişenin tadını asla almıyor.ama yinede elindeki imkanlarla yap 2 lokma olsada ye.annemde elektrikli olan saclardan var o bile ateşte pişenin tadını vermiyor
rahatdur_evladim Esra11_10 elektrikli ekmek fırınları var ondan kullanıyorum börek dışında lahmacun da yapıyorum bir odun ateşi kadar olmasada güzel ve hızlı pişiriyor
Cozymom Bana da biraz evvel turşu perileri uğradı, senin işin benden zormuş Allah yardımcın olsun🤣 (konu hakkında hiçbir fikrim yok bu arada, hiç gözleme yapmadım😂)
Esra11_10 Cozymom 😂turşu bi ara o kadar yedim ki soğudum .bugün sırf sacda gözleme yaparlar diye gözleme yapan bi yere girdim kadın hazır yufkaya kaşarı koydu pişirdi verdi el açması sanmıştım hayallerim yıkıldı ya 😂
Esra11_10 buse2507 onu bende görmüştüm ama yine tava gibi olmaz mı sanki o sacın farklı verdiği bi tat ve ısı dağılımı var ya
Burcin__ Ayy banada 10 dk önce un helvası perileri geldi 😅 kayınvalidem şuan helva kavuruyor 😅 Allah yardımcımız olsun yaaa hepimiz gece gece aşermişiz birşeylere 🤦🏼♀️☺️
Esra11_10 Burcin__ 😂😂ne güzel kaynana bende başka şehire gitmeliyim yemek için ama maalesef ah ah elinin ayrı bi lezzeti var yaptığı yoğurtla yanına ayran yapınca çok iyi ama hayal kuruyorum ya🤭
AyseAB Banada elmalı kurabiye perileri geldi biraz önce 😂 eşim işten geliyodu neyseki gelirken aldı şu an yiyorum 😅 darısı sana inşallah 🤲