susaMom_ Gulbar bazen bıçak gibi saplanıyor bazende gaz sancım öyle oluyor ki sanki allah korusun düşük yapıyor gibi bi ağrı ama kısa sürünce arkasından gaz gelince diyorum yani 😅
hayriye007 Yerleşme kanaması her gebede olacak diye bir şey yok bende de olmadı korkma ama ağrının şiddetine göre doktoruna danışmanı öneririm
DK_UK Bendede ağrı çok İngiltere de yaşıyorum doktor muayeneyede almıyor 12. Haftaya kadar. Napcam bilmiyorum korkuyorum daha önce bi düşük yaptım onda yerleşme kanaması oldu bunda olmadı
cihangirinannesi0812 2 gebeliğimde de ha adet oldum ha olcam diyerek geçti ilk haftalar yerleşme ağrıları dedi doktorum sizinde öyledir bebiş tutunmaya çalışıyor 🥹
dalyaluna35 Benim de sizin gibi yerleşme kanamam da olmadı doktoruma söyledim ilk aylarda bu tarz olabileceğini söyledi ama tedbir amaçlı progestan başladı isterseniz bi doktorunuza danisabilirsiniz 🌸
Aylince Benimde aynısı kasık ağrısı var arada adet sancısı gibi oluyor bide ıslaklık hissediyorum akıntıdan dolayı. sürekli tuvalettteyim kan görücem korkusu ile ama kanama vs.yok şükür olmadı