Senanur07 Siz kaç haftalık oldunuz?ben artık doğurmak istiyorum ama ne gelen var ne giden doğum başlaması için ne yapabilirim? Bebek hiç aşağı da inmedi hala çok zor nefes alıyorum vücıt ağrılarım çok oluyor çok egzersiz yapamıyorum. Sizin nasıl geçiyor
sevcnnn9 Senanur07 bebeğin kanala girmesi için egzersizler var bulup yapabilirsin ananas hurma gibi şeylerde tüket
Pandaaa1_ Senanur07 inşallah sağlıkla doğar bebiş benimde 36+2 sezeryan olucak ama ağrılarımdan dolayı erken alabilrm dedi ameliyat kanlarımı falann verdim dün bugünde çok haraketli sabahtan beri sizinde öyle mi acaba hiç durmuyor halla daha uzanıyorum falan ama haraketi Kesilmedi hiç sabahtan beri ve daha belirgin hareketleri vuruşu normalde bu kadar değildi normalmidir ?
hayriye007 Kuşum o ne zaman gelmek isterse gelecek sakın kendini strese sokma ekstra yapman gereken bir şey yok doktorunun önerdiği aralıklarda plates ya da yürüyüş yapabilirsin o kadar
Senanur07 hayriye007 kendimi strese sokmuyorum da 41. Haftaya kadar gelmez de suni samcı verirler diye korkuyorum
Senanur07 Pandaaa1_ evet alanı daraldığı için her hareketi daha belirgin ve can acıtıyor artık. Benim de öyle