minnakhanim kbryzb canım benim 5 gün geçti acaba test yaparsam çıkar mı göğüslerimde ağrı kasıklarım fena ağrıyor sırtımda aynı şekil
minnakhanim kbryzb eşim şuan çalışıyor akşam getirecek yarın sabah ilk idrarla deneyeceğimmm inşallah 🥰😍
kbryzb minnakhanim bende eşimi bekliyorum getirmesini acaba şimdi mi yapsam yoksa sabah ilk idrarla mı yapsam diye düşünüyorum 😅
minnakhanim kbryzb ya valla ilk kaset testle yaptım iki gün geçmişti flaşla bakınca belli oluyordu bugün erken gebelik testi istedim yarın ilk idrarla yapınca kesin sonuç alırım diye düşündüm 😂
kbryzb minnakhanim aşkım ben 4 tane yaptım hepsi pozitif çıktı ama burda ki herkes geçerliliği yok bana da pozitif çıkardı dediler beynim yandı benimde hangisine inanayım bilemedim 😂
kbryzb Mariam1 valla bende istiyorum açıkçası çünkü aileme uzak yerde yaşıyorum onlar başka şehirdeler bende başka şehirde bir kızım var bana arkadaş oldu her şey oldu diyorum ikincisi de olsun arkadaş olsun kızıma 🫠
minnakhanim kbryzb Allah bağışlasın canım bende 7 ay evliyim eşim organizasyon işi ile uğraştığı için geç geliyor aşırı canım sıkılıyor en azından uğraşacak bana arkadaş olur
kbryzb minnakhanim inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etsin 😍😍 ovülasyon testi kullandın mı aşkım
Innerglow kbryzb sürekli açıkma uyku hali gergin ve stresli olma aşırı açıkıyorum elim ayağım titriyor resmen