Tugceelanaz Zaman resmen su misali. 30 haftadan sonra o kadar çabuk geçti ki zaman hiç birşey anlamadım. 🌺 Bol bol yalancı sancılara merhaba 😏
Dileminiz Tugceelanaz 35+6 şuanlık makat geliş devlet hastanesi takipliyim henüz gün vermedi ama kilomuz boyumuz yerinde 🙏💗
danla2711 Tugceelanaz 36+5 haftalığızz oğlum boğa mı olacak yoksa ikizler mi merak ediyorum 😂😍💙 artık geceleri ağrıdan ve tuvalet sorunundan dolayı uyunmuyor gündüzleri 1 2 saat uyuyorum yoksa akşam 8 den sonra pilim bitiyor😂
CerenKim Dileminiz ben de 35+6 aynı makat geliş 🥹 doktorum biraz korkuttu dönmezse sezaryene alırım diye dönmesini bekliyorum 🥲
Tugceelanaz Beyzazngn Evet bazen rüya gibi geliyor insana , benim birde üstelik 3 gebeliğim. Ama ilkmiş gibi 🥹🥰
bade25 35+3 olduk ayın 15inden sonra sezeryan olacağım pazartesi artık tam tarih belirleriz diye düşünüyorum. Bu ay hayatımızın en güzel Mayısı 💖
Dileminiz CerenKim Tabiki normal yada sezeryan fark etmez ❤️ benim aslında merak ettiğim ne zaman tarih veriliyor kaçıncı haftada netleşecek doğum acaba? Sabırsızlanmaya başladım. 😂
Tugceelanaz danla2711 Bende aksine çok güzel uyuyorum🤣 iki kızım var ikiside mayıs . Biri boğa biri ikizler Bu da boğa olcak heralde Hepsi mayıs doğumlu olcak 🤣
sedabircngz danla2711 ay bende aynı şekilde benim pek bi fikrim yok ama ikizler için sıkıntı diyorlar hayırlısı olsun tabi de bizi ne bekliyor çok merak ediyorum 🤭☺️
danla2711 Tugceelanaz oy maşallah😂 kesintisiz ağrısız dertsiz rahat nefes alabildiğim yüz üstü yatabildiğim günlerim ve gecelerimi çok özledim🥹