Arsmngmz Düzelen bir şey mi? Yaşayanlar bu süreci nasıl gecirdiniz? Her aylık rutin kontrolde korkarak gidiyorum 😐😐 stres bitmedi!!!
Atlarlayasayan Arsmngmz benim vardı ama doktorum öyle kontrole falan çağırmadı rutin.çok önemli görmedi
Dilansu Arsmngmz benim oğlumunda bir böbreği diğeri göre genişti şükür ki doktorum normale döndü dedi 32 haftalığım 26 haftalıkken söylemişti stres yapmamaya çalış sağlıklı beslenmeye dikkat et 🙋🏼♀️😇
MasaaL Arsmngmz Hayır düzelmiyor. Eğer çok ilerlerse de doktorlar doğumdan sonra tedavi ederler. Benim bebeğimde de oldu ama çok şükür az bir büyümeydi, şimdilik iyi gidiyor ilerleme olmadı. Geçmiş olsun canım
Zhrnc Arsmngmz son ayımda 10 mmdi Doğum yaptıktan 2 ay sonra biri normale dönmüştü diğeri 6 mm ye inmişti Şimdi 5.5 aylıgız haftaya inş tekrar konttolumuz var
Atlarlayasayan Arsmngmz gebelikten önceydi benşm tek böbrek ama kaç mm hatırlamıyorum annemde var mesela onda kilo alımına bağlamış doktoru bir de tek böbrek yok diğeri fazla çalıştığı için büyüyor demiş onun tek böbrekli olmasına rağmen bir tedavi falan uygulamadı
hknbsrsura benim bebegimdede çıkmıştı böbrek genişlemesi 3 mm büyüme vardı 29 haftalikken çıktı tekrar kontrole gitmedim daha bakalım benimki ne durumda 😯
Atlarlayasayan Arsmngmz aa evet ben yanlış okumuşum bebeğinde olan varmı diye sormuşsun pardon😊 benim kendimde vardı
hknbsrsura Arsmngmz takip altında olcan dedi 3 mm büyüme cokta takilcak bi durum değil dedi ama yinede korkuyo insan doğuma kadar ya dahada buyurse😯umarım durmuştur büyüme fazla dusunmemeye çalışıyorum Rabbim sağlık versin evlatlarimiza
Arsmngmz Deletedmom56 Erkenmi alıyolar genisleme devam edinceee ay zamanında gelsinler ya insallah🙏🏻🙏🏻
Arsmngmz hknbsrsura İnsallaah canımmmmmmm insallah bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelsin insallaahh🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Arsmngmz Zhrnc Kontrollerde neler oluyo canım doktorlar nasıl müdahale ediyor? Kaçıncı hafta dogum yaptın? Müsaitsen biraz beni aydınlatırmısın doktorum özel olmasına ragmen adam akıllı açıklama yapmıyor😡😡😡
Arsmngmz Deletedmom56 Evet bende okudum her gittiğimde sıvısı kontrol ediliyor daha küçüğüz biz ama yaaaa sağ salim zamanında sağlıkla gelsinler insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻