asena9 imcakir aa hibisküs içilmiyor muymuş ben geçen hafta kaynatıp soğutup meyve suyu gibi içmiştim birşey olmadı ama 🙄
[silindi] Bir kupadan bişey olmaz bu tür çayların kötü etki gösterebilmesi için aşırı miktarda tüketilmesi lazım yani 2-3 demlik falan içmiş olmanız lazım o yüzden içiniz rahat olsun sorun olmaz, bidaha içmezsiniz zaten 😅🌸
imcakir asena9 evet ya Mesela nane limon da içilmemesi gerekir felan diyor ben hasta gibi hissedince çok az nane ve küçük fincana yapıyorum Ama bunda kesinlikle kesinlikte felan yazınca panik oldum Çok şükür bir şey olmadı 🤲🏻 sizde dikkat edin🥹🌸
Lavinyam06 imcakir çok fazla tüketmemeye çalışın çünkü adet söktürücü etkisi olduğu için gebeliğe zarar verebilir
asena9 imcakir ay evet dikkat edelim hibisküs aklıma gelmemişti ben birde başta marketten hibisküs aromalı toz içecek almıştım tadı hoşuma gitmişti sonra akıllı eşim dediki aktardan hibisküs alıp kaynatıp doğal meyve suyu yapalım bunlar zararlı dedi aldık yaptık bol bol çıktı birde içtim 2 gün bayada Allah korusun 🤣
imcakir Lavinyam06 evet öyleymiş rahim kasılması vs bebeğe de etkisi varmış vs daha ağzıma da sürmem 😂
imcakir asena9 hahaha evet belki de evet bir şey olmaz ama insan tedirgin oluyor yine de riske atmaya değmez bir de benim kaybım var daha çok ürküyorum her şeyden 🥲nerden geldi aklıma bakmaz olaydım dedim sonra 😂 ama neyse öğrenmiş olduk 🥲