selvaurnn_ Şuan bende bebeğimde çok rahatsız olduk ne yapmam gerekiyor akşam yemeği yemedim 4-5 poğça 2 dilim ıslak kek yedim aşırı rahatsızım
zynpknt selvaurnn_ maden suyu yada rennie içebilirsin miden bulanıyorsa kusmak da rahatlatır bikere beni çiğköfte çok kötü yapmıştı kusunca rahatlamıştım
selvaurnn_ mrp2023 soda hemen hemen içiyim aşırı rahatsızım heran kusabilirim kabul etmedi Miğdem çok rahatsız etti beni
busra05_ Maden suyu içebilirsin yürüyüş iyi gelir hamur işini fazka kacırınca oluyor ama vicdanın sızlamasın daha dıkkat edersın artık🫠 36. Haftadayım artık istesemde yıyemıyorum
selvaurnn_ busra05_ bende 31. Haftadayım aşırı kötü etti beni akşam yemeği yemedim bugünü böyle geçirmek istedim ama sanki zehirlenmiş gibiyim
[silindi] selvaurnn_ zehirlenmemişsindir canım telaşlanma. Mide kapasiten küçüldü ya o yüzden rahatsız etmiştir
selvaurnn_ [silindi] inşallah öyledir zarar vermez bebeğime 😭çok üzgünüm kötü beslendim suçlu hissediyorum şuan kendimi
[silindi] selvaurnn_ hamileyken ben de neler neler yiyordum suçlu hissetme kendini kız stres daha fazla etkiler bebişi
selvaurnn_ Blueeberryy 2 yaşında kızım var o da uyumadı uyuyamadı çocuk bende iyi değilim Allahım yardım etsin aşırı kötüyüm hiç böyle olmamıştım akşam yemeği yemedim düzgün beslenmedim doktor hamurdan uzak dur şekerin üst seviyede dedi
selvaurnn_ [silindi] ben naptım bugün kendime dayanamadım yedim 😭şimdi zehir gibi içim dışım vücudum tutmuyor resmen