5_erkek_annesi Hazal1234 normal kadın doğumda necati hocaya randevu bulmak çok zor ondan gözükmüyor talep bırakın boşluk olunca sistemden mesaj, geliyor
yasarceyda12 Hazal1234 daha önceki hamileliğinizdemi yaşadınız peki yoksa bundamı oluştu tansiyonunuz varmı ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz benimde tansiyon sorunum varda
Hazal1234 yasarceyda12 Daha önceki gebeligimde olmuştu şuanda iyiyim bu hamileligimde hiç tansiyonum çıkmadı çok iyiyim corasprin kullandım d vitamini demir birde folik asiti pahalı ve özel bir marka aldim çok işe yaradı bebeği besledi çok şükür protein kaçağı da sınırda çıkıyor bol su içtim ve saatli düzenli besledim bol bol dinlendim fazla gezmedim acikcasi çünkü ilk hamileligimde çocuğumu 30 haftalikken doğum yapmistim çok zor oldu şuanda çok şükür sağlıklı ama aynı şeyi yaşamak istemedim
10gamze Hazal1234 sezeryan 38 39 oluyor doktor gün veriyor normal doğumda bekleniyor saçmalık 39 40 41 normal için kendi gelmesi için bekleniyor özele gidiyorum ben 37den sonra gün vericek
Wewe Hazal1234 bilkentte randevu bulamazsın ama git sıra al, necati hançerlioğullarına git. Elbette sana gün verecekler sezeryan için canını sıkma . Bilkentin perinatolojisi berbat
Wewe 39-40.haftalara sezeryan bekletilebilir bir sorun yoksa. Ama daha geçen hafta pazar arkadaşımın sorunu olmamasına rağmen 38de bilkentte sezeryan oldu. Israrla 39-40haftasını istemesine rağmen hemde. Bence buna takılma