Aleyna_ayyay Merhaba 29 haftalık hamileyim, bebeğim bazen çok hareketli bazı günler nerdeyse hiç hareket etmiyor bu normal mi? Mesela bugün beş dakika hissettim başkada hareket etmedi düşüncelerinizi merak ettim 🥲
Ssdg Aleyna_ayyay canım o haftalarda oluyor genelde birde bebek büyüdğkçe hareketlerin sertliği azalıyor korkma
Hll96 Bende 29. Haftaya girdiğimden beri bebeğin hareketlerinde farklılık hissetmeye başladım normal mi? Yani eskiden daha sert hareket ediyordu şimdi ise hareket var ama daha yumuşak zaman zaman sert hareketler olsa da önceki haftalara göre daha az bu durumda beni endişelendiriyor.
Kontes0 Hll96 merhaba ben de aynı haftada aynı durumdayım şuan doktora gittiniz mi acaba normal bi durum muymuş?
Hll96 Kontes0 evet gittim. Normalde baş geliş şeklindeydi o sebeple hareketlerini daha net hissediyormuşum. En son gittiğimde makat geliş şeklindeydi sebebi buymuş. Yani çok şükür bir sıkıntı yoktu.
Hll96 Kontes0 ben de döndüğünü tahmin etmiştim ama yine de içim rahat etmedi. Gidip gördüm rahatladım. Büyük ihtimalle sizinde benzer bir durum olabilir. Ama içiniz rahat değilse gidin çünkü belli olmuyor. Doktor kordon dolanmasına felanda baktı. Hareketlerini iyi takip edin.