Kızlar merhaba biraz uzun olacak ama lütfen bana bi fikir verin. Ben doğum yapalı 4 ay oluyor. Doğumum kolaydı ancak sonrasında çok zorluklar yaşadım. Doğumum dikisli oldu, dikişlerim açıldı sonra yeniden dikildi. Ancak yine açıldı ve son açılmadan sonra bi et parçası oluştu kesinin olduğu yerde. Sürekli kanıyor rahatsizlik veriyordu ve doktor Polip olduğunu söyledi. 2-3 farklı doktora gittim ve sonunda o et parçasının alınması gerekti en nihayetinde et alındı ve yeniden dikiş atılmak zorunda kalındı. Anlayacağınız çok sıkıntılı süreçler yaşadım. Suan son operasyonumun üzerinden 10 gün geçti. Mor renkli kendi eriyen bi iple 5 dikişim var ve sanırım biraz geç eriyen bi cinsten kuvvetli bir iple dikiş atıldı. Sürekli kendimi kontrol ediyorum. Kendimi kuru tutmaya çalışıyorum ama doğumdan sonra sürekli akıntım olduğu için bu akıntıdan dolayı yine dikişlerde sorun olur mu diye cok korkuyorum. Akıntı için antibiyotik de kullanamıyorum emzirdigim için sadece fitil kullanıyorum ama o da pek etki etmedi. Aklım sürekli dikişlerimde her WC gittiğimde kontrol edip kuruluyorum saç kurutma makinesi ile kurutup doktorun verdiği Furicin antibiyotik kremi sürüyorum sabah akşam ama psikolojim bozuldu keşke sezeryan olsaydım dedim. Annem sürekli kurcalama orayı diyor ama aklım hep orda acaba iyi mi acaba iyileşiyor mu diye. Kocamla aylardır ilişki yaşamıyoruz hep destek oluyor ama artık kadınlık ozguvenim de azaldı eşimle de arama soğukluk girecek diye korkuyorum. Hep ailem yanimdaydi iş güç çocuk hep yardım ettiler ben yatayım diye ama birkaç gün sonra onlar da gidecek ev isi yemek çocuk derken sürekli ayakta olacağım ve yine korkuyorum dikişlerime bisey olur mu diye. Fakat artık kimseye yanımda kalın demeye de yüzüm yok kaç aydır zaten yeterince herkes destek oldu. Ben ne yapacağım kızlar lütfen fikir verin bana bitik durumdayım 😔