busegates Kızlar 23. haftadayım detaylı ultrasona gittim bugün, doktor böbreklerinin olması gerekenden büyük olduğunu söyledi normalde 4mm olması gerekirken 6mm imiş. Bu durumu yaşayan ve sonrasında bebeğinde herhangi bir sorun olan oldu mu?
Seyda-06 busegates bana da aynısı oldu sağ böbreği daha büyük dendi perinatoloji baktı gayet normal çıktı hastane de böyle bişey olduğu için doğum sonrasındada bakmak istediler ve hiç bi sıkıntı yoktu
Su123 busegates cinsiyeti nedir acaba banada büyük dedi ama doktor erkek bebeklerin öyle olduğunu doğunca bu sorunun düzeldiğini de söyledi
Semamtr busegates detaylı ultrasona girdiğimde bana da aynı şeyi söylediler erkek çocuklarında sık rastalanan bir durummuş doğumdan sonra kendiliğinden geçiyor demişti. Ama benim kız bebeğim olacak kızlarda nadir olan bir şey dedi birini 5 birini birini 7 ölçtü ileri haftalarda büyürse Perinetoloji yönlendireceğim falan dedi 1 ay sonra gittiğimde böbreklerin normal boyutta olduğunu söyledi gittiğim 2 farklı doktor oldu sonrasında onlarda büyüme yok normal dendi.
busegates Bnlady yaa maşallah inşallah herhangi bir sorun yaşamazsınız bundan sonra da sağlıkla büyüsün inşallah 💕
busegates Seyda-06 doktor bana 32. haftada gel tekrar bakalım büyümesi normal olmazsa doğduğunda bakarız ona göre müdahale ederiz dedi ama korkuyor insan
busegates Semamtr yaa içim rahatladı çok şükür çok teşekkür ederim inşallah benim bebişimde de bir sorun çıkmaz düzelir 🥲çok teşekkür ederim 🙏🏻
beyazmelegim busegates merhaba benim oğlumunda hamileylen 2 böbrek genişliği vardı 4-5 mm boyutundaydı doğumdan sonra takip edildi 3.ayda böbrekler normale döndü erkek bebeklerde olağan durummuş genişleme endişe etmeyin
busegates beyazmelegim içim rahatladı gerçekten dünden beri kafaya takmıştım düzelmezse diye çok teşekkür ederim 🥹🙏🏻
Kbrrr002 busegates 28 yaşındayım benim de böbreklerim olması gerekenden büyükmüş birkaç sene önce öğrendim şu an hamileyim
busegates Kbrrr002 aaa hiçbir sorun çıkarmadı o zaman bu yaşınıza kadar inşallah bundan sonra da herhangi bi sorunla karşılaşmazsınız 🙏🏻
5_erkek_annesi busegates erkek bebeklerde çok sık rastlanan durum aralarda enderde olsa kızlarda da çikiyor artık ama korkmayın korkulacak bişey değil çoğu ya doğuma kadar yada doğumdam sonra geçiyor benim oğlumunda vardı milim hatırlamıyorum 4 sene oldu bizim doğumdan 2 ay sonra geçmişti
busegates 5_erkek_annesi çok sevindim sağlıkla büyüsün evlatlarımız inşallah ya. inşallah benim de öyle olur doğuma kadar geçer 🙏🏻