ecrinkusum Kızlar 3 kere oldu karnım bir anda taş gibi oluyor sertleşiyor karnıma ağrı giriyor gaz sancısı gibi sonra geçiyor 🤦🏻♀️ anlayamıyorum tuvalete de gidiyorum acaba tuvaletim mi var diye ama yok karnım çok sert oluyor bir anda 🤦🏻♀️
minikbebegim06 ecrinkusum yani gidip muayene olmakta fayda var bebek bir yerde toplanıyorsa kasılma sancı olabilir
Bures16 ecrinkusum ihmal etmeyin benim de bugün kontrolüm vardı karnımda sertleşme olduğunu söyledim nst de kasılmalarım çıktı iki kere serum taktılar.
ertonunannesi23 ecrinkusum gecen hafta ben aynısını yaşadım gaz sanciis gibiydi gittim nstde düzenli sancılarım çıktı rahimde yumuşama var dedi ebe. Doktorumda açılma yok dedi eve geldim bazen öyle sancılar oluyor yine sizinde sancinizdir devam ederse gidin benim sancılarım 3-4 saat sürüyor sonra geçiyordu
ecrinkusum Seymaaa05 1 saat sonra 38 olucam bugün kontrolüm vardı nst de doktor az bir sancı gördü diyorum acaba sancı mı yoksa gaz sancısı mı
ecrinkusum minikbebegim06 gitmek istiyorum ama gaz sancısı mı onu ayırt edemiyorum ama karnımın üst kısmı yani göğüs altı sertleşiriyor 2 dk felan sürüyor kasılıyor sonra yumuşuyor karnım
ecrinkusum Semamtr yok hayır ben ilk önce büyük tuvaletim var sandım gazım var gibi tuvalete gittim ama bişe yoktu
minikbebegim06 ecrinkusum az sancı gördü demişsiniz bence ihmal etmeyin gaz derlerse çıkar gelirsiniz haftanız da dolmuş
Semamtr ecrinkusum Karın sertleşmeleriniz varsa devam ediyorsa gidin mutlaka, büyük tuvaletinizin geldiğini sanacak gibi olduysa Buda doğum belirtisi olabiliyor
cakethesel ecrinkusum ay sanki sancı gibi🥹 bende 37. Haftama girdim sancı nasıl bir şey bilmedğim için kestiremiyorum ama burda okudugum kadarıyla aynı sizdeki belirtiler gibiymiş sancı
ecrinkusum minikbebegim06 doğru diyorsunuz diyorum bir kere daha olursa gideyim yakın hastane 5 dakikalık mesafede
ecrinkusum minikbebegim06 yani sanki tuvalete çıksam rahat edecekmişim gibi bir his var korkuyorum da 🥺
ecrinkusum Semamtr yani sancı gelince komple karın sertleşiyor değil mi benim öyle hani sanki bebek bir anda taş oluyor gibi
Semamtr ecrinkusum evet sertleşip belli bir süne o şekilde kalıyor sonra rahatlatıp belli süre geçitteki sonra tekrar sertleşiyorsa ve bu düzenli bir hal alıyorsa bu sancıdır.
ecrinkusum cakethesel bende tam bilmediğim için Arafat’a kaldım 🥺 şuanlık geçti 3 kere üst üste oldu ama şuan hiç bişe yok bel ağrım var sadece birde kasık🥲
ecrinkusum ertonunannesi23 yok o kadar uzun sürmüyor da 3 kere oldu 2 dakika kasıldım geçti aradan 1 saat geçti tekrar oldu ama şuanlık sadece hafif bir şekilde bel ağrısı yaşıyorum