Cimcime30 Kızlar ebe arkadaşımla konuştum da geç döllenme geç yumurtlama degılmıs yumurtlamadan sonra spermle yumurta geç dollenebılıyormus ılk defa duydum bende geç yumurtlama geç döllenme sanıyodum
Slmcnmyeniben Cimcime30 aa bende geç yumurtlama olunca geç döllenme olur diye biliyordum teşekkürler bilgi için 🥰
tahamommy Cimcime30 kız nası zaten yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalmıyor mu nası geç döllenicek
nurunuzgeldi Evet öyle ben de geç yumurtlamayı bilmiyorum duymamıştım hiç benim bebeğim de bir haftaya yakın geç döllenmiş son adet tarihiyle uyuşmuyor
adatuna Bana doktorum geç yumurtladığında geç döllenme olur demişti canım sabah tekrar doktorca gidicem bi sorarım ben böyle biliyorum internette de böyle yazıyo hatta
nurssmom Cimcime30 yanlış bilgi verilmiş galiba çünkü çatlamış yumurtanın o gün döllenmesi gerçekleşmezse bir daha döllenemiyor. Tıpta geç döllenme diye birşey kabul dahi edilmiyor geç yumurtlama var sadece
nurssmom Cimcime30 evet evet zaten biz dr değiliz bir bilgimiz olmuyor bu konularda anca internetten araştırmışsak görmüşsek biliyoruz daha fazlası yok bizdede
Cimcime30 nurssmom yanı kız sonuçta ebe cnm az önce konuştum öyle dedı oyuzden de beta geç salgılanırmıs