İyi akşamlar herkese 28 Nisan pazartesi günü planlı 3. sezeryan ameliyatım gerçekleşti ve bebeğimize kavuştuk. Çok şükür sağlıkla mutlulukla huzurla rabbim isteyen herkese nasip etsin ameliyathaneye girerken heyacanlanmam eşimin gözyaşları dışında hiçbir sorun yaşamadım ameliyatıma arkadaşım girdi onun desteği çok oldu 3. bebek olması tecrübeli olmamda içimi çok rahatlattı . Doktorlar anlayışlı bir şekilde yardımcı oldular. Herhangi bir acı duymadım. Bebeğimin sesini duyduğum an çok mutlu oldum . Sonrasında eşimin bebekle kavuşması mutluluğu çok güzeldi. Suan hala daha hastanedeyiz bebeğim yanımda uyuyor. Dikis yerlerimde ağrım var . Kanamam bitti neredeyse. Ağırlarımda ortalama 1 haftaya kadar tamamen bitecek inşallah sonda takimi ile ilgili bir sürü yazı okumuştum o yüzden cevaplamak istedim sonda takilirken Anestezi altında takılıyor duymuyorsun cikarirkende sivrisinek isirigi bile denilemeyecek hafiflikte bir his duyuyorsunuz. Korkulacak hicbirsey yok. 33 yasindayim ve kordonlarimi baglatim doktorum herhangi bir yan etki olmadıgini söyledi Rabbim herkesin gönlüne göre versin rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın kolaylıkla sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah yavrularıniza kavuşun inşallah