Selmaatss Kızlar şeker yüklemesini doktorum yaptırma taraftarı eğerki şekerin yüksek çıkarsa erken doğum riskin ve dogumdan sonrada olur önlem alınmazsa gibi konuştu siz yaptırdınızmı ve kaçıncı haftaya kadar yapılıyor
Asya1122 Selmaatss 27+2 im yaptırma dediler ama yaptırdım hemde bugün. Sonuçlarım e nabiza düşmüş göstermedim doktora ama baktım yüksek çıkmış iyi ki yaptırmışım bundan sonra doktor ne onerirse yapacağım
Bus-ra590 Selmaatss ben yaptırmadım ailemde şeker hastası olan yok açlık tokluk şekerime bakıldı sadece ve gerek olmadığını söyledi doktorum
Selmaatss Asya1122 yaa bende yüksek çıkmasından korkuyorum çok tatlı yiyorum hele bu ay çok şekerli şeyler tatlı şeyler yiyesim geliyo yüksek çıkarsa herşey sıfırlanacak 🙁
ezoocum Haftanın bitiminde yaptırdım ben annem ve anneannem şeker hastası kilom da var 6-7 yıl önce de insülin direncim vardı o yüzden riske atmadım yaptırdım çok şükür çıkmadı gebelik şekeri ama doktorum yine de dikkat etmemi söyledi çok şekerli gıdalar yeme dedi
Esra11_10 Selmaatss 29 haftalık olucam yaptırmadım doktor git eczaneden al gel dedi almadım da kime sorsam onu yaptıktan sonra şekerim yükseldi diyor gerek yok
Birannelikmeselesi Selmaatss haftaya yaptıracağım 23 haftalıkken. Kızımda yaptırdığımda çıkmamıştı sorun umarım bu sefer de aynı devam eder