Bhrsu Kızlar 20 haftalık hamileyim hamile kaldığımda 51 kiloydum şimdi 53,600 54 arası gidip geliyorum yani 2 buçuk 3 kilo arası gidip geliyorum sizce normal mi bu kilo yeterince dikksy ediyorum yediklerime sabah bir iki yumurta bir bardak süt öğlen bir kase yoğurt bir iki saat sOnra muz kivi gibi falan bu şekilde sizler kac kilo aldınız ?
Yagmurerol Bhrsu 29+2yim 5 kg aldım bende, boy uzunsa sikinti olmazda ben 1.60 oldugum icin korkuyorum cok almaya😅
Sebahat44 AyEr nasıl aldınız ya bende almak istiyorum zayıfım dogumdan sonra kilom kalsın istiyorum birazda
Merveee277 Bhrsu ahh ahh 3hafta öncesine kadar 4kiloyla devam ediyodum gayet mutlu bir şekilde bebek 2hafta geriden geliyo dedi ben ne bulduysam yedim 13günde 4 kilo almışım çok psikolojim bozuldu şimdi 26 haftalığım 😔 neyseki açığı 3güne düşürdüm
Kardii 60 kiloyla hamile kalmıştım şuan 70 kiloyum 33 haftalığız ama 36 haftalık olarak görünüyoruz bebeğimin kilosu 2.315 gramdı geçen cuma gittiğimde bu cuma tekrar gidicem bakalım kaç olmuş merak içindeyim açıkcası ☺ kilonun hepsi bebeğe ait eşi suyu kendi yani bende senin haftalarında 2 kilo filan almıştım bu haftalarda çok aldım ama yine göstermiyorum göbeğim var bi 😅😂 yani gayet iyisin
Aslhan 21+5 💙5 kilo almışım 52.5'la hamile kaldım 57 olmusum doguma kadar 65 göründü gibi bana bebek kilo almistr insallah diyorum bir umut😂
Turgutbebek Bhrsu Şuan 27 haftayız 6 kilo aldım Ama 79la hamile kaldigim için bu rakam bile çok aslında . Ama elimden geldiğince dikkat ediyorum
Zeynepzeze Ne diyorsunuz ya 😒😒 9haftaya gircem dikkat etmeme, ekmek, tatlı vs yemememe rağmen 2 kilo almışım. Biraz şişkinlikte var ama bilemedim kilo mu ödem mi.. Bilmiyorum 10 kilodan fazla almamam lazım çünkü çok zayıf değilim.. Bence sizin için normal o kilo
xwoman Bhrsu bende 20 haftalığım ikizlere hamileyim 6 kilo almışım daha bugün tartıldım şok geçirdim resmen
Hulyalp Bhrsu 17+5 haftalik ikizlerim ve 6 kilo almisim bile. Tek dezavantajim tup bebek olduklari icin bastan ilaclarla zaten 2 kilosunu almistim. Ama cabuk veren bunyem oldugu icin takilmiyorum nasil olsa vericem evlatlar saglikli olsun 😊