Aycaaeskn 15 haftalığım ve bulantılarım çok oluyor. Su hiç içemiyorum bu da beni endişelendiriyor açıkçası. Sıvı tüketemiyorum hatta günde 500 ml anca oluyordur diye düşünüyorum. Siz içebiliyor musunuz ya da bir öneriniz var mı?
Momy11 Aycaaeskn 10 haftaliğım ama bende içemiyorum yani gunde 1 küçük şişe anca bitiyordur benimde midem bulaniyor Su içmekten 🥹
Pinar58eslem Aycaaeskn bende pek içmiyordum taki lekelenmem olup hastaneye gidene kadar klor üst seviyeyi bile geçmişti şimdi zorla içiyorum
ddefnos Aycaaeskn ilk zamanlar bende içemiyordum doktor şu an o kadar ihtiyaç olmaz demişti ama büyük haftalarda sanırım bebek için gerekli kendinizi zorlayın ben kuru ekmek yiyip içiyordum arkasına tekrar kuru ekmek yiyordum biraz olsu bastiriyor
pkbsr Evet önemliymiş hanımlar. Hele ilk trimesterda bebeğin yiyecekten çok suya ihtiyacı oluyormuş. Normal suyu içemiyorsanız içine limon vs veya sevdiğiniz bir aroma damlatabilirsiniz💕
busrademirerol Aycaaeskn ilk aylar çok önemli diyordu doktorum içmeye çalşın suan 35+4 deyim bugün su ölçümüm %94 çıktı ilk mesela dikkat etmeye çalışıyorum halen
cerengeredeli Aycaaeskn soğuk su mide bulantısı yapmıyordu bende yudum yudum içiyordum ama baya içiyordum gün boyu. Sıcak su midemi çok bulandiriyordu
Cgzz Kesinlikle arkadasların dedikleri gibi pipetle ve soğuk su. Bende çok zorlanmıstım soğuk suyla geçirdim hamileliğimi
SudeNazz9 SudeNazz9 ayrıca bebisi susuz bırakmaktansa bademcigimi tercih ederdim, bi sorunum olmadı cok sukur
Aycaaeskn Kızlar teşekkür ederim herkese 💖 soğuk su içiyordum zaten ama pipetle deneyince psikolojik mi neyden bilmesemde biraz daha su içebildim bugün
heragirl Bende 1.5 litrelik sulardan aldım sürekli yanımda taşıyorum normalde su içmeyi unutan biri olarak şişeleri görünce içiyorum mecburen..