Canikoo Dmrumrnns kimyasal gebelik yaşadım 5 Martta kanama geldi gebelik kimyasala döndü 31 Martta regl olduktan sonra hamile kaldım yani kimyasal sonrası 1 regl gördüm
Nebiyekorkmaz Bende kimyasal gebelik yaşadım canım sonra regl oldum ondan sonra da olmadım hamile olduğumu öğrendim
Dmrumrnns Nebiyekorkmaz yaa benimde nisanda oldu kimyasal adetime 19 gün var inşallah bu kez hayırlısı nasip olur
Dry07_ Dmrumrnns bende kimyasal yaşadım sonra adet oldum şuan 15 gün var bat a beklemedeyim bnde 🤷🏼♀️
Dry07_ Dmrumrnns yazarım tabi inş. Pek umudum yok 6 aydır deniyoruz günü gününe regl olmama rağmen olmuyo bu ayda ümitli değilim 😞
MomFunda Mehtapod Merhaba, regliniz 1 aymı sürdü acaba? Birde histeroskopi ameliyatı mı olmuştunuz? Ben 2nisanda regl oldum kimyasal sonrası hala bitmedi de o yüzden soruyorum. Birde polip varmış 1,5cm onun ameliyatını olucam
Dyguuu59 Dmrumrnns canım bennn kimyasal oldu 2-3 hafta içinde tekrar hamile kalmışım kanamanın peşine 😂 14 haftalık olduk şuan şükür 🙏 kimyasaldan sonra rahim kendimi gebeliğe hazırladığı için daha sağlıklı ve hızlı oluşuyor diyorlardı öyleymiş
Nilozof Dmrumrnns Geçtiğimiz ay kimyasal geçirdim, reglime 2 hafta var bakalım pozitif olursa haber veririm inşallah. Geçmiş olsun size de
Dmrumrnns Nilozof benimde nisanda 15 de öğrendim gebelik vardı bir hafta içinde değer düştü benimde adetime 18 gün var
Nilozof Dmrumrnns yaa hemen hemen aynıymış. Ben de 10 nisanda gebelik öğrendim, 14ünde değer epeyce düşmüştü. Sıfırlandı sonra. İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız bu ay